Foto van een Lfe Krupp maaibalk. Na alle slijtdelen te hebben vernieuwd komt het uitlijnen en stellen van alle onderdelen. Eerst met een touwtje uitlijnen van de feitelijke balk. Dan het touwtje boven

Opbouw / revisie Lfe Krupp maaibalk

+2
langeslagdiesel
Foto van een Lfe Krupp maaibalk. Na alle slijtdelen te hebben vernieuwd komt het uitlijnen en stellen van alle onderdelen. Eerst met een touwtje uitlijnen van de feitelijke balk. Dan het touwtje boven en daarna onder door de vingers over de snijplaatjes. Een krijtstreep op de afwijkende vingers. Dan met een lege mesrug de reinigingsplaten stellen, en in lijn zetten. Dan het mes er in en de drukplaten met vulplaatjes stellen.

Reacties

deutzisthebest
Heel strak werk! Stukje vakmanschap om te zien!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag R425 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!