Foto van een Fendt 828 met een Schuitemaker Siwa 720. Loonbedrijf Marskamp uit Marle komt bij Wijhe  van pondje of. Zijn collega staat aan de andere kant te wachten  voor de volgende vaart.

Fendt 828

+4
Wimariete
Foto van een Fendt 828 met een Schuitemaker Siwa 720. Loonbedrijf Marskamp uit Marle komt bij Wijhe van pondje of. Zijn collega staat aan de andere kant te wachten voor de volgende vaart.
+5
radium45
@Wimariete Vind dat maar enge dingen die pontjes. Ik moest vorig jaar op deze plek ook oversteken met mijn combi. Toen die bootsman al gebaarde dat ik goed in het midden moest gaan staan, was bij mij de lol er al helemaal af..
+3
deufi
@radium45 en dan is dit nog best wel een mooie pont, er zijn er veel slechter.
+2
RaHeados
@radium45 wij gaan zelf zeer vaak over de pont met de machines, het is gewoon een kwestie van rustig er op en af rijden. Grootste nadeel van de pont vinden wij dat het zo duur wordt en het veel tijd kost als die net voor je neus weg vaart 😅
Wimariete
@radium45 Deze pond had een laadvermogen van 45 ton. Die kan jou trekker met frees makkelijk hebben.
+1
radium45
@Wimariete Dat weet ik, ze vervoerden ook vrachtwagens vertelden ze mij. Maar ze hadden wel graag dat iets wat maar 10 ton woog een beetje centraal stond. En ik was niet met de frees maar met een ander ding erachter.

Reacties

+1
leonardvdm
Strake fendt
+1
DANOONTJE POWERR
Hij houdt van Chinees eten zo te zien. 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 828 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!