Uniek gezelschap: de ene set live bij mij op de werf. De andere uit een boekje van 1957.  Alle 3 ontworpen voor de grote Messlag ( 126mm)  boven de grove balk.( wacht op revisie) midden balk ( net ger

Lfe / Krupp maaibalken.

127 foto's van @langeslagdiesel

+1
langeslagdiesel
Uniek gezelschap: de ene set live bij mij op de werf. De andere uit een boekje van 1957. Alle 3 ontworpen voor de grote Messlag ( 126mm) boven de grove balk.( wacht op revisie) midden balk ( net gereviseerd, ingelopen, en na gesteld) onder : de fijne balk. Maaivaardig. Zeer bijzonder trio, gezien het feit dat de set minstens 63 jaar oud is. ik ze alle drie heb weten te vinden. Alle originele revisie delen heb op de plank. En dat deze ook onder de R430 gaan passen zonder kunstgrepen. Erg blij mee. De grove ligt nu op werkbank.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag R425 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!