Vorige week een avond/nachtje gras gereden bij collega loonwerker. Vind het erg fijne trekkers dit, wendbaar en soepele bediening.

Fendt 724

+1
wart
Vorige week een avond/nachtje gras gereden bij collega loonwerker.
Vind het erg fijne trekkers dit, wendbaar en soepele bediening.

Reacties

+1
wart
..

(klik om te vergroten)

Ziet ze niet zo veel maar hun hebben 2 Fendt's Hakselaar.
Fast Eddy
@wart

Zie je die Fendt hakselaars veel op de Veluwe?
Bijna elke loonwerker hier in de buurt het zo`n hakselaar op demo gehad. Maar is hier niet verkocht. In de Veenkoloniën draaien er volgens mij 2.
Andre150
@Fast Eddy in maïs gaat het prima, maar in ons gras hier in de buurt vreten de krone hakselaars het gewoon beter. Is de bevinding van de loonwerker van mijn broertje
Fast Eddy
@Andre150

Hier in de buurt Claas, New Holland, een John Deere en een Krone.
+1
rommert14
@Fast Eddy claas en newholland zie je hier bij ons ook niet veel omdat de achteras niet sterk genoeg is om een silage wagen te trekken, alleen krone heeft de achteras sterk genoeg.
+1
Fast Eddy
@rommert14

Hier rijden ze achteruit achter de hakselaar of er vlak achter.
rommert14
@Fast Eddy met mais perceel openen? Hier met gras altijd de wagen aan de hakselaar, met maishakselen doen ze alleen om het perceel te openen en daarna ernaast rijden.
+2
Andre150
@rommert14 vroeger met kiepers reden ze er achteruit achteraan. Nu de meeste gewoon vooruit. Kieper aan de hakselaar heb ik in het verleden wel eens gezien maar gebeurt nu eigenlijk nooit meer.
+1
rommert14
@Andre150 je ziet het ook alleen maar in Denemarken
+1
Fast Eddy
@Andre150

Hier net zo. Vroeger werden de kippers en silagewagens zonder besturing ook achter de hakselaar gehangen om de boel los te maaien.
Fast Eddy
@rommert14

Vaak ligt er wel een weg voor of naast. Ze zijn heel creatief met losmaken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!