Foto van een Belarus Workmaster in Hengelo.. Foto is geplaatst door jordi 1455 op 20-08-2023 om 21:25:22, met 6 reacties.

Belarus Workmaster

+3
jordi 1455
Foto van een Belarus Workmaster in Hengelo.
+2
wim-same
@jordi 1455 Ook een unieke trekker. de importeur heeft vroeger vlak bij ons gezeten, en toch zie je deze trekkers bij ons bijna niety meer. PEJA Brustrac IJsselstein
+2
jordi 1455
@wim-same Klopt, de meeste zijn waarschijnlijk weer naar oost-europa gegaan, overigens zie je de Supermaster nog minder. Had er laatst 1 op de foto gezet, maar was helaas niet gelukt.

Reacties

+3
Rondeutz06
Zo een schuitemaker mestverspreider hadden wij ook
+4
wim-same
@Rondeutz06 Wij hadden, en heb nog steeds JF, ha ha. Maar hoe kan het ook anders. JF was ook een CEBECO merk. Maar Schuitemaker was en is nog steeds een heel goed merk.
+2
akkermopet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus Workmaster ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!