Foto van een Renault 90-34 TX nieuwe pantoffels, (kleber fitker) en blokjes in gelast. Foto is geplaatst door robbin lamers op 20-08-2023 om 22:12:33, met 10 reacties.

Renault 90-34 TX

+2
robbin lamers
Foto van een Renault 90-34 TX nieuwe pantoffels, (kleber fitker) en blokjes in gelast

Reacties

GerbertXL
Ik zie ze eigenlijk nooit die klebers. Waarom hiervoor gekozen en hoe verhoud de prijs zich?
J asper
@GerbertXL Ze zijn wel goed aan de breedte, ipv smaller uit te vallen
+1
robbin lamers
@GerbertXL Dat is voor ons wel een bewuste keuze geweest. Wij hebben het idee dat (en ja dat is het toch altijd) dat de klebers in de akkerbouw beter trekken, lossen. Hadden hiervoor bkt achter, en voor al wel kleber, en dan op de klei voor banden open en achter banden vol klei zitten. Daarom keuze voor kleber gemaakt, maar zullen zien hoe ze verder bevallen. en prijs niet heel veel duurder dan een bkt eigenlijk.
+1
pizza power
@robbin lamers wij hebben ze op het werk op de ploegtrekker zitten. Ik vind het fijne banden die goed lossen in de klei.
walker1
Vroeger werden nieuwe Renaults op Klebers geleverd.
claasfendt
@walker1 onze tx had good year en onze claas celtis ook
walker1
@claasfendt hier de 751 S stond op Klebers en die zag je wel meer op Renaults uit die jaren.
claasfendt
@walker1 hier hebben ze voor de tx een 651 gehad maar heb geen idee welke banden er op zaten we hebben nog wel dubbel lucht met kleber er om
robbin lamers
@walker1 bij mijn weten staan de meeste op goodyears idd, maar zou maarzo kunnen dat sommige voor kleber zijn gegaan toen der tijd

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 90-34 TX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!