Foto van een Hanomag Robust 900 vanghaken aan de Hanomag gemaakt. Nooit gedacht dat de latten hol zijn.

Hanomag Robust 900

+10
robbin lamers
Foto van een Hanomag Robust 900 vanghaken aan de Hanomag gemaakt. Nooit gedacht dat de latten hol zijn.
+8
Fendt926Driver
Quote Reactie van @robbin lamers:
Nooit gedacht dat de latten hok zijn.

Hol is denk ik de juiste benaming...
En inderdaad als men mij gevraagd zou hebben zou ik ook gezegd hebben dat heflatten altijd massief zijn
+5
robbin lamers
@Fendt926Driver dank voor de correctie, maar ik stond er ook van te kijken. ze zijn er ook nog wel druk mee geweest, want aan aan de voorkant worden ze lager, en waar ze het eerste zouden knikken zijn ze het hoogst. maar vond het wel bijzonder. Ik had het niet gezocht achter een trekker uit 1968.
+1
R Bouwmeesters
@robbin lamers Door het gewicht en de lasnaad boven en onder wist ik het wel, maar ik had nog nooit een afgeslepen gezien.👍
+4
robbin lamers
@R Bouwmeesters ja ik had het ook wel aanzien komen toen ik er goed mee aan het kijken kwam. Moest ze nu een stukje inkorten voor de vanghaken om de lengte het zelfde te houden. Gaat anders ten kosten van het hefvermogen. en dat heeft die soms nog wel nodig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag Robust 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!