Hier zie je 2 Fords op schaal 1/32ste  van VKA Models. Het gaat over een 5095 en een 7400. Van elk miniatuur zijn er maar 150 stuks van gefabriceerd. Weliswaar onderhuids 2 dezelfde basissen maar toch

Ford Meerdere

+11
Gavrie Willemsen
Hier zie je 2 Fords op schaal 1/32ste van VKA Models. Het gaat over een 5095 en een 7400. Van elk miniatuur zijn er maar 150 stuks van gefabriceerd. Weliswaar onderhuids 2 dezelfde basissen maar toch ben ik heel blij dat ik ze allebei aangekocht heb. Het is echt ongelofelijk hoe netjes ze afgewerkt zijn, van erg dichtbij in het echt zijn ze zelfs nog knapper dan hier op de foto. De man achter VKA, Robbin Verbuyst, is er echt gruwelijk goed geslaagd om iets subliem af te leveren.
John k
@Gavrie Willemsen zijn deze nog steeds te koop? Of is dat zoeken?
Gavrie Willemsen
@John k waren uitverkocht hoorde ik
+1
John k
@Gavrie Willemsen jammer, zijn mooie modellen.
+2
Pieter Buren
@John k vkamodels.nl/c/artikelen/…
Hier staat dat ze nog op voorraad zijn.
Ik heb er ook naar gekeken, maar sla over. Als ze 4wd hadden, dan had ik er wel één gekocht. Misschien maar goed dat ze 2wd zijn, want daarna vond ik een schaal 1:1 met 4wd😉
+1
John k
@Pieter Buren ja, ik wil die 4wd wel kopen 😁
Gavrie Willemsen
@Pieter Buren die op Kleinanzeigen kost bijna 20.000€…..🫣
+1
tombo
@John k Volgens hun Facebook pagina , VKA models , zijn ze nog verkrijgbaar
+1
Gavrie Willemsen
@tombo had hem een PB gestuurd, je hebt inderdaad gelijk
+2
tombo
@Gavrie Willemsen Heb ze ook allebei aangekocht. Zijn inderdaad prachtige modellen !

Reacties

+2
Fast Eddy
Ze zien er mooi uit en ondanks dat de basis hetzelfde is zijn het toch twee verschillende modellen. Dat staat vast mooi bij de andere modellen in jou vitrine.
+6
oldtimergek
Hier staan alle 6 tot nu toe uitgegeven modellen van VKA. Ik had ook al de 7400 in miniatuur in schaal 1:32, in 2 wd en 4 wd. Maar die van VKA zijn ook prachtig.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!