Foto van een Massey Ferguson 135 direct maar even groot onderhoud doen. Trekker zo goed mogelijk vet vrij gemaakt en toen alle oliën en filters eraf. Toen ik het zijklepje van de achterbrug opendeed

Massey Ferguson 135

+3
Hidde Gröniger
Foto van een Massey Ferguson 135 direct maar even groot onderhoud doen. Trekker zo goed mogelijk vet vrij gemaakt en toen alle oliën en filters eraf. Toen ik het zijklepje van de achterbrug opendeed om het achterbrug filter eruit te halen voelde ik een dikke klei achtige drap op de bodem. Iemand een idee hoe ik dat er het best uit zou kunnen krijgen? Tevens zit de aftakaskoppelling vast. Ook daar iemand een idee voor om die los te krijgen?
Hannesman
@Hidde Gröniger die pto plaat... Even inspectie luik er af onder de trans, misschien hef je geluk als je hem los kan drukken met ingetrapte koppeling 😑

Reacties

+3
Hidde Gröniger
Zeker niet overbodig!

(klik om te vergroten)

Hidde Gröniger
Trouwens iemand hier nog een gewichtendrager voor dit type liggen?
+1
hobbyist mf 35
Je heb hier de gang er in!
+1
Hidde Gröniger
@hobbyist mf 35 klopt haha. Even snel een projectje tussendoor. Zou eigenlijk met de 152 bezig moeten maar dit is even leuke afleiding.
Twan1640
@Hidde Gröniger is maar net wat je snel noemt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!