Foto van een Trioliet Kunstmeststrooier. Mijn nette strooier op wielstel is kapot gegaan. Hele tandwielbak gebroken net toen ik 5 meter gestrooid heb. En natuurlijk met de bak vol....Dus de andere maa

Kapot

+1
deJong
Foto van een Trioliet Kunstmeststrooier. Mijn nette strooier op wielstel is kapot gegaan. Hele tandwielbak gebroken net toen ik 5 meter gestrooid heb. En natuurlijk met de bak vol....

Dus de andere maar opgehaald al is daar de polyester bak onder versleten....


D

Reacties

+1
deJong
Meeste kunstmest wprdt vloeibaar gedaan.

Wij strooien alleen her en der wat. Dus dan is 2 strooiers op makkelijk op 2 verschillende locaties. Er staat meestal wel een trekker. Dus kun je er zo ff heen met de auto om te strooien zonder heen en weer gerij met een bakje.

(klik om te vergroten)

Oogeknapte strooier met kapotte tw bak..

(klik om te vergroten)

Met goede polyester bak.

(klik om te vergroten)

Slechte inelkaar gebeunde syrooier met slechte polyester bak....
+1
Loeideutz
Strooier op aanhanger zetten. Kun je ook met de auto op en neer. Kun je van 2 redelijke strooiers 1 goeie maken.
Effe zonder te weten wat voor afstand je moet overbruggen, hoeveel kunstmest je nog strooit en waarom je niet met de tractor op en neer wilt.
Baltus_steyr
@Loeideutz als ik zijn bericht zo lees zitten de bedrijven mischien wel 20 a 30 km uitmekaar. Dan is het net zo handig om het op zon manier te doen en pendel je even snel met de auto heen en weer.
+1
deJong
@Baltus_steyr ong een half uur riden met de trekker.

Auto met alles mee 10 min😬. Die getrokken strooier heb ik er zomaar achter. Staat in evenwicht pak ik zo op uit de hoek😅 binnen een paar minuten ben je in het land👌. En dan gaat het bv om 4 tot 6 hectare weidland o.i.d te strooien met 150 kg😅.
varken
Heb wel een polysterbak te koop😀😉
deJong
@varken de gedragen strooier heeft al een nieuwe tw bak. Maar het hele frame is ook af . Helemaal gescheurd. Bak is af. Wel een goede schijf. Nog maar 1 erbij nemen dacht ik. Dan kan ik mooi deze tw bak kannibaliseren voor de getrokken strooier👌
deJong
@varken een nieuwe polyester bak kost 1500🤷‍♂️
varken
@deJong
Ik heb ook een gebruikte...
Mocht je interesse hebben....
Anders laat ik hem liggen voor de volgende
deerejohn
Waarom niet alles kunstmest spuiten, heb al 20 jaar geen kunstmest strooier aangeraakt
Vincent.
@deerejohn
Met weiden is het altijd wel lekker als je zelf vlak voor een regenbui nog ff een bak weg kan strooien op het koeienland.
deJong
@deerejohn heb zelf geen spuit en gps. En om nu de loonwerker voor een paar ha weidland weg te sturen vindt ik zelf te gek😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Trioliet Kunstmeststrooier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!