Foto van een John Deere 7280R, de eerste paar 100 uur staan er op naar volle tevredenheid. De eerste week een klein probleempje wat de dealer opgelost heeft. Het systeem voor sturen & vering had soms

John Deere 7280R

catfan55
Foto van een John Deere 7280R, de eerste paar 100 uur staan er op naar volle tevredenheid. De eerste week een klein probleempje wat de dealer opgelost heeft. Het systeem voor sturen & vering had soms net te weinig druk waardoor er een fout melding kwam. Druk iets opgeschroefd en is nu goed. Hopelijk eind volgende week de 7310R terug van de dealer, kunnen ze beide mooi aan de gang

Reacties

+1
John k
Druk in de mais ?
+2
catfan55
@John k ja volle bak met 4 crews deze week 💪🏻
+1
Fendt926Driver
@catfan55 en een gele pijp boven de wagen.
Nog geen verhaal over de jd hakselaar of kan die nog niet meekomen tegen de claas
+1
catfan55
@Fendt926Driver de 9700i doet het goed, Het is (net) geen 980, maar het scheelt niet veel.

Brandstof verbruik is nagenoeg gelijk aan de claas’en, zo’n 0.48-0.51 L/ton.
TerraJohnDeerefan
@catfan55
In capaciteit of kwaliteit?
+3
catfan55
@TerraJohnDeerefan in capaciteit. In snij kwaliteit zijn ze gelijk. De Scherer korrel kneuzer met X cut rollen levert iets beter resultaat als de claas kp met schredlage rollen vind ik (en ja ik vergelijk hem met een claas met nieuwe rollen er in)
+1
wilbert966power
@catfan55 Wat is de reden dat jullie een John deere in de vloot hebben toegevoegd in plaats van een nieuwe Claas? Kwestie van kosten in aanschaf en service van de dealer?
+2
catfan55
@wilbert966power eens wat anders proberen, de dealer speelt ook zeker mee
930triplemaaier
@catfan55 hoe ver zitten de claas en jd dealer dan bij jullie vandaan?
catfan55
@930triplemaaier beide in Saskatoon

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7280R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!