Foto van een Fendt GT. Op een bepaald punt in het leven, stopt het om overal een foto van te nemen en hier te dumpen. Wat je dan doet, is het plaatsen van de dingen die je echt leuk vindt. Zoals deze

Fendt GT

+7
erik9831
Foto van een Fendt GT. Op een bepaald punt in het leven, stopt het om overal een foto van te nemen en hier te dumpen. Wat je dan doet, is het plaatsen van de dingen die je echt leuk vindt. Zoals deze 2, die je een lach op het gezicht toveren. Misschien niet omwille van het uniek zijn, maar wel hoe ze behandeld worden met liefde en zo in hun zo mogelijk originele staat te worden behouden. Prachtig om te zien toch.
+4
Svendt28
@erik9831 Inderdaad, kwaliteit boven kwantiteit. En deze GT's zijn gewoon op z'n mooist zo in hun originele jasje.Wel op voorwaarde dat ze mooi oud geworden zijn.Soms is een gehele restauratie de enige mogelijkheid ,kan ik dan ook wel apprecieren.
Zo een oude Fendt "bakfiets" als deze zijn touwens heel erg welkom in mijn verzameling.😍
+2
Towaberg
@erik9831 oei! Ben je op dat bepaalde punt in je leven gekomen Erik? 🤪🤪🤪
+5
erik9831
@Towaberg eenmaal over de 40 zeg je nogal sneller 'den boom in'. 😄
+4
Loeideutz
@erik9831 Hoewel ik Nederlander ben snap ik de uitdrukking. Ik ben een ietwat vergevingsgezinder type, pas sinds kort wens ik mensen ‘den boom in’ wanneer ze commentaar hebben op mij.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt GT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!