Dit is de deutz van de andere foto maar dan in 1982 hier rij ik al op vanaf de aflevering ,werd me nu gegund nu een paar nieuwe bussen in de fussee en hij kan weer 40 Jr.hiervan weet ik 100 % zeker da

Deutz D5207

+11
Dit is de deutz van de andere foto maar dan in 1982 hier rij ik al op vanaf de aflevering ,werd me nu gegund nu een paar nieuwe bussen in de fussee en hij kan weer 40 Jr.hiervan weet ik 100 % zeker dat er nooit een sleutel aan geweest is ,beugel is er ook nog bij, zo worden ze tegenwoordig niet meer gemaakt!!
+1
wim-same
@ronald-van-smoorenburg Ik krijg nog hele koude handen als ik eraan terug denk. ha ha
+3
@wim-same koude handen viel wel mee,ijsballen als er sneeuw op de koppen lag en je moest je 10x uitpellen om te pissen, dat waren pas tijden !!
+3
wim-same
@ronald-van-smoorenburg en dan had je nog een probleem. je kon je piemel niet vinden van de kou. ha ha
+1
@wim-same ja,niet gek dat er( bijna )geen hollander voor te vinden is ,was toen ook al lastig, iedereen heeft het over Polen, ver voor die tijd waren het oa.egyptenaren en Turkse,marokaanse enz.

Reacties

+3
a3vandiejen
Gaaf.
+1
pizza power
Met een jamafa op de foto eronder?
+2
@pizza power nee,tumoba sp2 xxl

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5207 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!