Foto van een Taarup 1030 de plaat tussen de rotor en het aandrijftandwiel stond er wat raar tussen. De vorige eigenaar had wat gefabriekt of te lang doorgereden.... met als gevolg dat heel de invoer s

Taarup 1030

+2
jantje 8110
Foto van een Taarup 1030 de plaat tussen de rotor en het aandrijftandwiel stond er wat raar tussen. De vorige eigenaar had wat gefabriekt of te lang doorgereden.... met als gevolg dat heel de invoer scheel was komen te liggen.
Alles weer gefatsoeneerd. Kan morgen de thm rotor weer terug.
Baltus_steyr
@jantje 8110 je pakt de wagen nog wel deftig aan zo!
jantje 8110
@Baltus_steyr dacht in eerste instantie dat het wel meeviel. Maar blijf allemaal kleine dingen tegenkomen....en aangezien ik nog wat onderdelen had liggen. Leek me dit een goede oplossing.

Reacties

GerbertXL
Waarom hangen die slangen aan de zijkant er zo bij?
+1
dx11
@GerbertXL leidingen liggen door het frame, is van binnen open, al het vuil en vocht wat de wielen opspetteren blijft er op liggen. Dan is het ja 30 jaar vaak wel een keer klaar. Dit is dan verre weg de makkelijkste optie (maar niet de mooiste inderdaad)
RJBrouwer
@dx11 Waarom zou je die leidingen die nu buitenom liggen niet binnendoor kunnen laten lopen, lijkt met niet zon moeilijk klusje? door die koker heentrekken is toch niet de moeite? of horen ze niet door die koker te lopen waar de slangen nu op/naast lopen?
+4
GerbertXL
@RJBrouwer niks zo permanent als een tijdelijke oplossing die werkt.
RJBrouwer
@GerbertXL Haha ik ben meer van als het niet veel extra tijd kost, gwn netjes oplossen..
+1
jantje 8110
@RJBrouwer vindt het ook niet staan. Het lastige is dat er nagenoeg geen ruimte is om er zo'n dikke slangen door te krijgen. Dan moet er eerst de stalen leiding uit. En die zal opdat moment wel te vast gezeten hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Taarup 1030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!