Gebr. Hartenhof BV  (Assen) × op de foto met een Hitachi Zaxis 33U met Ferri THME 80 klepelmaaier. Eerst het talud maaien voordat hij herstelt kan worden. Dat ging mooi met de nieuwe klepelmaaier. Ri

Hitachi Zaxis 33U (graafmachine)

+7
Fast Eddy
Gebr. Hartenhof BV (Assen) × op de foto met een Hitachi Zaxis 33U met Ferri THME 80 klepelmaaier. Eerst het talud maaien voordat hij herstelt kan worden. Dat ging mooi met de nieuwe klepelmaaier. Rijden en klepelen kan de kraan zat doen.

Reacties

+4
Fast Eddy
Werkstand.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+3
Loeideutz
Dat klepelen met de kraan wil dat nog een beetje? Hoe hard kan je rijden? En belangrijker nog, hoe lang duurt het eer dat de olie warm is? Of zit er een olie koeler tussen?
+3
Fast Eddy
@Loeideutz

Het gaat hartstikke mooi. De klepelmaaier en het te maaien gras bepalen het tempo. Hij zit op de hamer/ maaikorffunctie. Gister zijn ze ook 2 uur aan het maaien geweest. De klepelmaaier maakt bijna geen lawaai.
deufi
@Fast Eddy zit hier ook een extra oliepomp op voor de klepelmaaier?
Fast Eddy
@deufi

Nee hij wordt via de sloophamerfunctie (enkelwerkend) bediend/aangedreven. De kraan is er niet voor aangepast.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hitachi Zaxis 33U (graafmachine) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!