Foto van een John Deere 6530, omdat de kuilplaat vol zit, toch maar weer balen.. Foto is geplaatst door wotan2 op 12-09-2023 om 14:27:31, met 14 reacties.

Balen rijden

+4
wotan2
Foto van een John Deere 6530, omdat de kuilplaat vol zit, toch maar weer balen.

Reacties

JohnDeere5085
Dit keer beter verlopen als voorgaande keren?
+1
wotan2
@JohnDeere5085 gelukkig wel.
GerbertXL
Is dat ook een MX fronthef? Is de hele voorladersteun en fronthefsteun dan 1 stuk?
JohnDeere5085
@GerbertXL is niet een stuk, fronthef is er gewoon opgebouwd zoals andere, aansturing is wel gecombineerd. Zie je bij veel franse trekkers dat ze fronthef erbij nemen bij voorlader
+1
johndeere6910
@JohnDeere5085 heb ik ook bij mijn trekkers gemaakt front hef + functies allemaal op de aansturing van de voorlader
JohnDeere5085
@johndeere6910 heb jij e-pilot, elektrisch aangestuurde ventielen met eigen mx joystick? Krijg mijne niet in zweefstand, heb nog geen tijd gehad om even te kijken, was met zaaien en aandrukrol niet ideaal
RolandK
@JohnDeere5085 Hoe werkt dat dan ? met knop en joystick bedien je de FH ?
JohnDeere5085
@RolandK bij mij moet je kranen omzetten bij ventielenblok van voorlader dan kan je hef en dubbelwerkend ventiel bedienen
wotan2
@GerbertXL hierbij een foto van hoe hij gemonteerd is. Men heeft veel vertrouwen in het chassis van John Deere; ook de voorlader konsolen zitten er gewoon op gebout zonder afsteuning naar waar dan ook.

(klik om te vergroten)

Front hef
GerbertXL
@wotan2 de afsteuning komt van het chassis, en daar gebeurt niks mee. Er zijn heel wat voorladers aan jd's gruwelijk krom gereden zonder dat er iets aan de trekker mankeerde.
Ik heb aanbouwdelen voor een mailleux aan een jd 6930 liggen en die hebben wel een verbinding tussen de linker en rechterkant onder de trekker door, en stoll had het bij de grote trekkers bovenlangs.
2850Johndeere6R
@wotan2 Onze Hauer is er ook zo aangebouwd met bouten. Volgens de mannen van Hauer is het voor fronthef en voorlader bouwers ideaal zoals JD het maakt omdat het hun een hoop werk scheelt en hun zo hun accessoires ook goedkoper kunnen aanbieden. Als ik met 2 stelcon 200x200 op de lepels rij geven die aanbouw steunen geen krimp.
2850Johndeere6R

(klik om te vergroten)

9 bouten
+1
john deere 7810
@wotan2

Ideaal die frame’s voor dit soort dingen. Meeste console’s zijn ook uit te wisselen tussen de serie’s

Heb er ook verschijnde krom gezien kwa voorladers maar nog nooit problemen met frame gezien. En ze worden best gebruikt 🙈

Voorladers en frontheffen zijn ook snel op te bouwen. Meeste ligt al voorbereid.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6530 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!