Foto van een Volvo L90F,  hennep vezel oogsten op 8 sept 2023 te Nw-Weerdinge. Foto is geplaatst door oldtimergek op 14-09-2023 om 00:26:58, met 6 reacties.

Volvo L90F

oldtimergek
Foto van een Volvo L90F, hennep vezel oogsten op 8 sept 2023 te Nw-Weerdinge

Reacties

Deutz 8006spezial
Iemand die hier meer van weet, is dit ter productie van isolatie / spaanplaat. Of gaat deze boer er van voeren? En wat zijn dan de voederwaardes?
Ruben-Wind
@Deutz 8006spezial gaat allemaal naar dun Agro. Wordt daar verwerkt tot van alles 😅😅
oldtimergek
@Deutz 8006spezial dunagrohempgroup.nl/producten/ Kijk hier maar eens op, zeer veel toepassingen. Trouwens het blijft soms wel meer als een jaar afgedekt liggen in de bult. Die van vorig jaar ligt er ook nog op het perceel ernaast. Andere 2 van vorig jaar zijn paar maand geleden opgehaald.
+1
willem d
@oldtimergek Dunagro is op dit moment voor ons een huis van vezelhennep aan het bouwen. In Koudekerk aan den Rijn.
+1
Deutz 8006spezial
@oldtimergek @Ruben-Wind had nog niet eerder gezien dat het in een buld onder plastic gaat. Hier hebben ze 3,5 week terug het “gemaaid” en de zwaden 2 x geschud. Als het goed is gaat het deze week nog in pak en naar de opslag bij de fabriek

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L90F ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!