Foto van een John Deere 6830 Premium. Om straks de nieuwe kuilen een week of 5 dicht te kunnen laten maken we elk jaar een overgangskuiltje onder de loods!

John Deere 6830 Premium

+4
joozt
Foto van een John Deere 6830 Premium. Om straks de nieuwe kuilen een week of 5 dicht te kunnen laten maken we elk jaar een overgangskuiltje onder de loods!

Reacties

+1
JD 6110
Ik dacht al buitenlandse foto's. Maar het is in de buurt
+1
joozt
@JD 6110 haha Jep! In het buitenland zullen ze ook wel wat groter zijn!
+1
JD 6110
@joozt

Wel lekker kuil los maken als het buiten regent / sneeuwt . Lijkt me een genot dan 👌
joozt
@JD 6110 Dat is het zeker! Maar op de sleufsilo hebben we ook een tent staan dus daar is het meestal ook wel goed te doen!
casejxu
@joozt over de hele kuil of over de eerste paar meter waar die open is?
+1
joozt
@casejxu Over de paar meter die open is. Vroeger was het altijd kijken dat je bij droog weer mais uithaalde, nu kan dat gewoon altijd en kan de kuil ook open blijven liggen.
casejxu
@joozt ideaal! Mag niet nat worden dan zoals hij gras?
joozt
@casejxu Nee dan wordt het vrij snel een papzooitje. Het moet ook in de droogvoerinstallatie door de stal dus een beetje vocht zorgt dan voor ophangende bakken etc. Mooiste is gewoon bij droog weer mais uithalen maar mocht je nu een keer de hele dag regen hebben dan blijft de kuil tenminste droog!
+1
casejxu
@joozt aha ideale constructie. Lijkt mij ook wel wat om droog de kuil open te maken🤣
Emmink
@joozt heb je daar een foto van? Mij lijkt zoiets ook nog wel een keer wat.
joozt
@Emmink Deze kon ik zo snel vinden!

tractorfan.nl/picture/1378447/…
Emmink
@joozt heel ding wel zo. Die zet je dan wat naar achteren als je bij t snijvlak wil?
+1
joozt
@Emmink beetje lastig te zien maar hij rolt op 4 wielen over de keerwanden. Dan is hij dus een stuk hoger en past de trekker er onderdoor! Kan je hem dus mooi boven het snijvlak zetten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6830 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!