2 Compact 1050V6's, de linkse met Last Schaltung (HiLo), de rechtse een gewone.Beiden al uit de periode dat de deuren dicht gingen... de rechtse is zelfs pas uitgeleverd toen de deuren al effectief di

Schlüter Compact 1050

+10
Schluterfan
2 Compact 1050V6's, de linkse met Last Schaltung (HiLo), de rechtse een gewone.

Beiden al uit de periode dat de deuren dicht gingen... de rechtse is zelfs pas uitgeleverd toen de deuren al effectief dicht waren en er geen trekkers meer werden gebouwd. Over deze trekker heb ik het verleden al een paar keer geschreven. Deze stond nog samen met een Super Trac 1900TVL-LS "op voorraad" in de fabriek en is op wens van de eigenaar toen der tijd in de fabriek nog voorzien van een turbo en luchtremmen. Verliet volgens bronnen de fabriek op 15 maart 1994 en is nog steeds in "erster Hand"!

Reacties

+3
casejxu
Leuk verhaaltje weer! Lijkt me best gewaagd om een voorraad trekker te kopen bij een fabriek die gestopt is! Dan heb je er wel een heel goed gevoel bij!
+4
Schluterfan
@casejxu
De eigenaar heeft er meerdere, oa ook Super 1300TVL-LS en Euro Trac 1600LS. Hij heeft een akkerbouwbedrijf dat onderandere aardappelen teelt. Zet nu nog steeds de trekkers in, de Compact op de foto staat dan voor de aardappelrooier.
+2
casejxu
@Schluterfan prachtig dat t nog kan. Als je hier lees hoe duur ze zijn in aanschaf en onderhoud(lees onderdelen) dan zou ik wel voorzichtig worden🫣
+3
2850Johndeere6R
Zoals we gewend zijn pracht verhaal met dito foto
+2
wim-same
Ook een mooie Mengele hakselaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 1050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!