Foto van een Fendt 516 met veenhuis super silage wagen en new Holland t7.200 met schuitemaker rapide 660 aan het mee rijden naast de hakselaar.Dinsdag middag mooi de mais er af kunnen halen, ondanks d

De snijmais is er af

+5
RaHeados
Foto van een Fendt 516 met veenhuis super silage wagen en new Holland t7.200 met schuitemaker rapide 660 aan het mee rijden naast de hakselaar.
Dinsdag middag mooi de mais er af kunnen halen, ondanks dat we de dag er voor en snachts wat regen hadden. We hadden nog even getwijfeld of het door moest gaan, maar het ging buitengewoon alleen de eerste 3 karren op buiten stuk reden we de weg vies door wat plassen die op het pad naar de weg lagen.
+3
RaHeados
@RaHeados nog een foto, voor de loonwerker de eerste mais door de hakselaar heen bij een klant.
We hebben nog ongeveer een kleine 2 ha laten staan, hier willen we later mks van gaan maken.

(klik om te vergroten)

Op het einde even een foto natuurlijk

Reacties

+1
Hoeveel bunder in totaal gehakseld?
+1
RaHeados
@johndeere6910forever 7 ha, kuilplaat mooi tot de muur vol. Kwam mooi uit zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 516 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!