Claas Jaguar 960 type 502 mais hakselen. Foto is geplaatst door Abarth500 op 23-09-2023 om 14:09:32, met 7 reacties.

Claas Jaguar 960

+1
Abarth500
Claas Jaguar 960 type 502 mais hakselen

Reacties

Jotke
Mooie plaatjes!

Deze ziet er tenminste rijp uit ipv die knalgroene die ik laatste weken op TF voorbij zie komen.
Abarth500
@Jotke meeste is niet rijp dan en moeten hakselen, omdat voer op is.
Jotke
@Abarth500

Dat kan ook. Dan is er vorig jaar wel een inschattingsfout geweest of gewoon niet aan voldoende mais kunnen komen. In principe zou je kuil een aantal weken dicht moeten kunnen blijven na het hakselen.
+2
robotboer
@Jotke groene plant zegt niks of t rijp is. De korrel moet rijp zijn, en ik heb dan liever een groene plant. Veel beter voor de smakelijkheid
Jotke
@robotboer

Weet ik. Maar als de korrel rijp is is wat in de kar beland toch ook niet meer knalgroen zou ik zeggen. En dat was je op sommige foto's wel.

De plant hoeft ook zeker niet door en door rijp te zijn.
Rokus
@Jotke door het warme weer van de afgelopen weken kon sommige mais verschrikkelijk snel afrijpen, en was de plant nog groen ondanks 35a 36% ds!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 960 en hebben de trefwoorden fendt , maisoogst , claas jaguar en maisoogst 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!