1988 . Hier hebben we de trekker net. De fronthef en pto zijn van de oude trekker overgezet, en zouden later nog geverfd worden. De voorspatborden zijn ook later gemonteerd. Echter hebben die er meer

Uit de oude doos

+9
bartjan82
1988 . Hier hebben we de trekker net. De fronthef en pto zijn van de oude trekker overgezet, en zouden later nog geverfd worden. De voorspatborden zijn ook later gemonteerd. Echter hebben die er meer afgelegen dan dr op gezeten. Pz 211 frontmaaier en fahr 390 ladewagen.
Er liep destijds een voerband boven door de stal, en die wordt hier op de foto gevoedt. Mais voerden we toen ook al, met een russische 4 wielige voerwagen met fuseebesturing. Het kuilgras kwam grotendeels uit de torensilo , dat werd bovenin de stal op de voerband geblazen. Al met al een hele operatie, gezien het feit dat mn huidige voertrein voor het grootste deel van het jaar uit een schranklader bestaat

Reacties

+2
bartjan82
Pz 215 frontmaaier trouwens....
+1
Baltus_steyr
Prachtige fotos!!!!
+3
wilbertkw
Mooie foto en verhaal👍
+3
Massey 2705
Leuk , die oude doos verhalen met een foto....!👍
+2
a3vandiejen
Prachtig.
+5
bartjan82
Heel af en toe stalvoeren we nog. Bijvoorbeeld in de herfst, of groenbemester in het voorjaar. Nu met een kuhn pz 300 en een taarup 1030 zonder messen.

(klik om te vergroten)

En er staat ook geen belarus meer tussen
+2
Rondeutz06
Prachtig, die oude foto's met een verhaal erbij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus BX 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!