Een paar weken geleden deze demotrekker even mogen uitproberen.. Foto is geplaatst door MaartenMandemaker op 24-09-2023 om 12:29:57, met 27 reacties.

Massey Ferguson 7S 210

+3
MaartenMandemaker
Een paar weken geleden deze demotrekker even mogen uitproberen.
+1
ten bosse
@MaartenMandemaker was diene klepelmaaier nodig tegen het stropen of als frontgewicht? De stoppel lijkt niet al te lang.
+3
MaartenMandemaker
@ten bosse omdat er met de storm afgelopen juli veel was plat gewaaid, was de stoppel op sommige plekken behoorlijk lang. En er kwam ook al opslag door, vooral op de plekken waar ganzen en duiven in de tarwe gezeten hadden. Een graanjaar om snel te vergeten. De klepelmaaier had veel werk te doen

Reacties

+1
Massey 2705
Behalve de zwarte kleur , beviel de ,,demo,, trekker een beetje naar verwachting ...?
+4
MaartenMandemaker
@Massey 2705 Ja in het zwart is ook niet mijn ding. Maar lelijk vind ik het ook niet op dit model. We zijn niet in de markt voor een nieuwe, maar wel mooi om even de laatste ontwikkelingen te kunnen proberen. Hier zat ook een stuurautomaat op, en daar had ik geen ervaring mee. Maar dat werkt toch wel erg plezierig.

En dit was een dynavt, en wij hebben nu Dyna6 versnellingsbakken. Maar als er ooit een nieuwe/andere komt hoeft het van mij geen vario te worden.
+2
NH-Ford
@MaartenMandemaker Voor thuis ben ik ook van die mening... echter velen verklaren mij gelijk voor gek als ik een VT geen must vind.
Wil je in de 7 groter dan 180 zou je echter wel moeten.
+1
MaartenMandemaker
@NH-Ford Ik heb op veel merken met cvt gereden, en nu hier mooi kunnen uitproberen. Maar ik zie voor ons de meerwaarde er niet van in. Voor bepaalde werkzaamheden is het wel super natuurlijk. Ook heb ik het idee dat je minder vermogen op de wielen hebt tov een dyna6. We hebben nu vermogen genoeg met de 7616. Dus dat is het probleem niet.
NH-Ford
@MaartenMandemaker Precies, bij de S is de souplesse van een Dyna 6 ook nog weer een stukje beter dan vorige types, zouden wij ons meer dan prima mee redden.
+1
MaartenMandemaker
@NH-Ford Oke, ik heb nog niet met een 6/7S met dyna6 gereden. Maar ik hoorde van een ander ook dat die nog weer soepeler zijn idd. Wij zijn er goed content mee. Versnellingen genoeg, en de 3e groep ligt prachtig voor het meeste veldwerk.
+2
2850Johndeere6R
@Massey 2705 Zwart misstaat deze trekker niet hoor Jaco, ik weet ze wel erger
+1
Massey 2705
@2850Johndeere6R ieder zijn smaak Koen.😉 Daar integen een gewone rode MF met zwarte velgen dat heeft wel wat vind ik.....
+1
2850Johndeere6R
@Massey 2705 Ik zeg niet dat ik het mooi vind maar ik weet wel dat er trekkers van een ander merk zijn dat als je die zwart maakt ze nog veel minder mooi zijn😉
+1
casejxu
Quote Reactie van @2850Johndeere6R:
minder mooi zijn

Ook als je ze gewoon groen geel laat hoor😝😝🤪🤪
+2
mdoornekamp
Blitse trekker. Met gps kun je savonds wel wat langer door rijden met zaai werkzaamheden
MaartenMandemaker
@mdoornekamp Klopt, dat scheelt wel
+2
Valtrapowerr
Mooi spul! De bediening van de vario is wel een stuk verbeterd tov de 6700 en 7700 serie. Maar de d6 bak is ook heel gebruiks vriendelijk en wint t qua kosten en verbruik.
Ritchie
@Valtrapowerr

Ik word er allemaal niet zo wild van van die MF variobakken. Zal wel aan mij liggen dat ik de instellingen niet goed heb maargoed.
J asper
@Valtrapowerr Wat is er anders aan dan? Qua rijden rij het best net een Fendt, alleen als je in de instellingen in de computer moet wordt het minder en vooral ingewikkeld 😅🤣
+1
mf 6150
@J asper
Dat je nogsteeds stil moet staan met overschakelen😜 ook bij de 7s
+1
MaartenMandemaker
@mf 6150 Dat vind ik wel achterhaald idd
+1
NH-Ford
@J asper Dat is bij een 7S als hier al totaal anders.
J asper
@NH-Ford 👍🏻👍🏻 ik ken alleen de 66 serie
Valtrapowerr
@J asper @Ritchie dat instellen en bedienen moet juist een stuk gemakkelijker zijn nu tov 7700s serie. Ik vind dat nooit zo heel makkelijk maar pas legde vertegenwoordiger uit wat ze veranderd hebben en dat is wel een stuk beter zo. Ook kun je hand en voet bediening door elkaar gebruiken net als bij case/nh
+1
MaartenMandemaker
@Valtrapowerr Klopt de instellingen zijn wel makkelijk te vinden en te veranderen in de datatronic. Dat wijst zichzelf eigenlijk. Voetpedaal en rijhendel kun je idd door elkaar gebruiken.
MaartenMandemaker
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Massey Ferguson 7400 Serie naar Massey Ferguson 7S.210
+1
Quintto
Ik stel net als @MaartenMandemaker voor deze foto te verplaatsen naar Massey Ferguson 7S.210
+1
CoenNijenhuis
@Quintto en @MaartenMandemaker, hij is verplaatst!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7S.210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!