Foto van een Fendt 615. Foto van 22 juni 2022, we hadden deze kar toen net. In de tussentijd zijn er nieuwe luchtbalgen onder gekomen, de oude waren helemaal versleten. Hoewel deze kipper een beetje t

zomeravondfoto Fendt 615

+5
Foto van een Fendt 615.
Foto van 22 juni 2022, we hadden deze kar toen net. In de tussentijd zijn er nieuwe luchtbalgen onder gekomen, de oude waren helemaal versleten. Hoewel deze kipper een beetje te groot is voor wat wij eigenlijk nodig hebben, zijn we er erg blij mee. De kipper gebruiken wij voor veel doeleinden, snoeiafval rijden is erg handig omdat er 40m3 in kan, maar we rijden er bijvoorbeeld ook bieten mee. We zijn erg blij met deze toch best unieke kipper.

Reacties

+1
MF 2725
Mooie combinatie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 615 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!