Foto van een Ford 5000. Foto is geplaatst door jan-burgler op 30-09-2023 om 20:12:51, met 17 reacties.

toertocht grossglockner

+2
jan-burgler
Foto van een Ford 5000

Reacties

+1
brauheist
Ik zag dit ook op fb, wat leuk allemaal met aanhangers daar heen gereden?
jan-burgler
@brauheist deze reis was georganiseerd door trekkerreizen.nl
+2
jan-burgler
De tractoren zijn met diepladers en schuifzijl trailers vervoerd.
+2
brauheist
@jan-burgler goed geregeld, ik zou dit ook nog een keer willen doen
+1
jan-burgler
Perfect geregeld volgend jaar komt het weer van 19 tot 22 september.
brauheist
@jan-burgler de toerrit bestaat uit meerdere dagen met overnachtingen in hotels onderweg?
+1
jan-burgler
@brauheist de Nederlandse deelnemers waren door trekkerreisen in een hotel onder gebracht waar we ook de tractoren achter het hotel konden plaatsen. Van waar we ook als groep tochten gingen rijden. Goed georganiseerd.
bob de bouwer
@jan-burgler Ik zit er aan te denken om volgend jaar daar ook te zijn maar dan als toeschouwer, lijkt me ontzettend mooi om het een keer mee te maken
+5
jan-burgler
13 september vertrek naar Oostenrijk. 14 september toertocht en bezoek stuwmeren. Ga je met de trekker naar een bepaald punt waar je dan met de bus verder omhoog gaat. Dan met een kabel baan nog 800 meter omhoog en dan weer verder met de bus . Wat een belevenis. 15 september toertocht plus inschrijving bij de tolpoort. 16 september plusminus 475 trekkers maken de tocht naar de top bijna 2500 meter omhoog. 17 september nog een mooie toertocht gemaakt en de trekkers weer bij de vrachtwagens klaar zetten voor transport naar nl 18 september weer naar nl terug.
+2
wim-same
@jan-burgler Prachtig. Helaas kan ik dit niet meer vanwege mijn gezondheid. Maar Oostenrijk is zo'n mooi land, en met een open trekker zo mooi te zien.
+1
Gerrit GBo
Prachtig avontuur
+2
jan-burgler
Inderdaad mooi land prachtig. En ook schoon geen troep langs de weg .prachtige toertochten met tractor of camper. Voor mensen die er van houden. Mijn vrouw was ook mee die is op zondag met de racefiets naar boven gegaan. Bijna 4 uur werk mee gehad over 16 kilometer. Doe mij maar een tractor. Misschien volgende keer met de same leone 70 omhoog er waren wel een paar Italië deelnemers.
+2
Fast Eddy
Met de auto de Grossklockner op vond ik al mooi en avontuurlijk. Met een trekker moet het helemaal speciaal zijn en met een groep trekkers is denk ik bijna niet te evenaren.
+2
jan-burgler
@Fast Eddy die locale binnen wegen dat is pas een uitdaging. Daar moet je goed opletten. En er voor zorgen dat je spul in orde is omhoog is minder gevaarlijk dan naar beneden.
+1
Fast Eddy
@jan-burgler

Dat klopt helemaal. De binnenwegen hebben vaak een groter stijgingspercentage als de grote wegen.
+2
bob de bouwer
Ik heb een aantal jaren geleden een trekker toertocht gereden onder begeleiding van een gids.
Dan kom je ook op de locale binnenwegen waar je zelf niet snel langs gaat.
Was een prachtige ervaring

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!