Foto van een Weidemann 1360 laatse weken zit ik weer aardig veel op de deze shovel even ruwvoer geven aan de kalveren.mag het graag doen.

Kalveren voeren

+2
Foto van een Weidemann 1360 laatse weken zit ik weer aardig veel op de deze shovel even ruwvoer geven aan de kalveren.mag het graag doen.

Reacties

rommert14
Deftige bak ervoor, wat is het voor merk?
@rommert14 dank je hij doet het ook best alleen als de kleppen dicht zitten en je meng alleen stro en musli zonder mks drukt hij tijdens het mengen toch naar buiten.kun je me sporen op straat🙈meng vaak rijdend scheeld weer tijd haha heb er als alles vol staat al werk zat mee.
Merk weet ik niet zal eerdag even kijken en anders vragen welk merk
rommert14
@johndeere6910forever Hoeveel moet er zo voeren dan? Dit lijkt wel een mooie bak om de kalveren hier mee te voeren, doen we nu gewoon met de bak verdelen
casejxu
@rommert14 krijgen de kalveren ook gemengd vreten?
rommert14
@casejxu Ja tmr van de koeien
casejxu
@rommert14 aha. Zou zoiets passen?vdw.be/nl/producten/…
+1
rommert14
@casejxu dat ziet er goed uit, voer is al gemengd en hoeft dus alleen maar opgeschept en verdeelt te worden, al eens met een boxenstrooier geprobeerd maar het voer is te nat en dan wil het niet door de bodem op het bandje vallen.
@rommert14 als alles vol staat 2500 staat in de verte ok nog een stal die zit bijna vol staan er nu net 500 in die is net nieuw
rommert14
@johndeere6910forever donders dan ben je ook wel even bezig
+1
@rommert14 ja klopt haha maar das niet erg.je kun er bij zitten en ik kan het volhouden.
valtradriver
@johndeere6910forever
Quote:
die is net nieuw
Zag het laatst,mooie stal geworden!
Vervangt tie wat oudere stallen of gewoon nieuw erbij?
@valtradriver nieuw dr bij de rest van de kleiner stallen zijn ook qwa melk voeren weer wat aangepast. Maar ok die zijn nog bij de tijd. Ja het is een mooi hokje geworden
@rommert14 oke ja zon bak is ideaal
+1
@rommert14 is op maat gemaakt voor deze boer.is gedaan bij lmb vliek in putten.die handeld ook in zulke bakken.
Maar sieplo doet dat ook.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Weidemann 1350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!