Foto van een Liebherr 900 met sloophamer. Foto is geplaatst door guus hiddink op 03-10-2023 om 14:41:10, met 16 reacties.

Liebherr 900

+2
guus hiddink
Foto van een Liebherr 900 met sloophamer

Reacties

+1
Fast Eddy
Weer een stal minder. Ook rood voor rood?
+2
guus hiddink
@Fast Eddy idd verkocht aan 3 kavels.
+1
Fast Eddy
@guus hiddink

Het ruimt aardig op daar bij jullie of niet?
+1
guus hiddink
@Fast Eddy klopt helaas verdwijnen er steeds meer agrariërs.
Fast Eddy
@guus hiddink

De kleinere bedrijven verdwijnen en de grotere worden steeds groter.
+1
Tom VB
Dikke Rammer van ACDE, slaat ie goed?
+2
guus hiddink
@Tom VB ja hij doet het prima .
lukasbelarus
Hoeveel kg is die hamer? Ik heb dezelfde voor mijn 3,5 tons gekocht volgens mij 180kg ofzo
+1
guus hiddink
@lukasbelarus deze is 1000kg
+1
lukasbelarus
@guus hiddink zo te zien is dit dezelfde als ik heb alleen dan 5x groter... er zit ook gps op, en je kunt in een app inloggen waarin je kan zien hoeveel ermee geprikt is, en hoelang (mag maar bepaald aantal seconden prikken geloof ik)
guus hiddink
@lukasbelarus klopt wat jij zegt en er zit automatische smering op de prikker
+2
wim-same
@lukasbelarus Ik heb al een paar jaar een Furukawa sloophamer voor mijn 3 tonner, maar nu ik er zelf een heb, hoef ik hem maar heel weing te gebruiken. Toen ik hem niet had, moest ik er regelmatig een huren.

(klik om te vergroten)

wim-same
@wim-same deze foto is nog van mijn vorige kraan.
+1
lukasbelarus
@wim-same ik gebruik hem ook niet vaak maar ik weet wel dat mocht het nodig zijn op een werk ik binnen 30 min er een goeie werkende hamer aan heb hangen. huren kost ronde 100,-, en voordat je dan aan het prikken bent - en weer terug brengen is er bijna een dag verloren terwijl het prikken misschien een half uur is of soms een dag. vandaar dat ik een nieuwe gekocht had. zal ik niet zomaar terug verdienen (vraag ook een bepaald tarief aan de klant per gebruik (uur of dag)
kleine prikker heb ik wel al terug verdiend na een jaar (30x eraan gehangen), was ook een nieuwe ook van acde.
het is altijd de vraag wanneer huur je iets en wanneer koop je iets.. ik heb slechte ervaring met huren dus ik koop graag
wim-same
@lukasbelarus Klopt. om de reden dat ik direct een prikker aan de kraan kan hangen heb ik hem ook gekocht. Verder huurde ik altijd bij T.vd Vlist, en dat ging altijd prima, en ook altijd heel goed materiaal. T. vd Vlist is ook bij mij maar een kwartiertje rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!