Fendt 933 met Pottinger Jumbo 7520. (2023). Foto is geplaatst door FerreV op 04-10-2023 om 23:00:43, met 24 reacties.

Fendt 933

+1
FerreV
Fendt 933 met Pottinger Jumbo 7520. (2023)

Reacties

T.Tanis
Poah😎💪🏻
houthandel1056
Dikke wagen zeg! Jammer dat ie niet even z’n voorste heflatten opklapt. Ziet er zo gemakzuchtig uit
RaHeados
@houthandel1056 zijn er zat die het bijna of nooit doen
+1
rommert14
@RaHeados is bij de grotere trekkers nogal een stuk ijzer die opgebeurd moet worden 🙈
+2
Hurli356
@rommert14 maar als daar iemand een keer tegenaan rijdt dan zit jij fout.. Zelfde als een voorlader te laag, kan zich iemand zo op dood rijden als je de weg op wilt draaien
rommert14
@Hurli356 heb het zelf al een keer meegemaakt, maar sommige steken verder naar voren als andere, als ze fatsoenlijk op te beuren zijn klap ik ze ook meestal wel in.
RaHeados
@rommert14
Quote:
als ze fatsoenlijk op te beuren zijn klap ik ze ook meestal wel in

Hier meestal na het maaien niet, dan ff harken ofzo dan dag later front gewicht. Dan doen we het niet. Als we een tijd niet front gewicht of maaier er aan doen klap ik ze wel op. Bij de vorige trekker was het 10 min werk om telkens er uit te slaan en vet er op te doen 😅.
+1
rommert14
@RaHeados bij ons staan op de nieuwe na ook allemaal ingeklapt, als je ze bij de nieuwe inklapt zit hij half voor de koplampen, dan moet je de hef laten zakken en steken ze alsnog iets uit.
+2
jehan
@rommert14 Heb een keer een ongeluk zien gebeuren waar een auto er langs kraste. Chauffeur heeft het niet overleefd. Trekker wou een voorrangsweg oprijden en zag de auto niet. Chauffeur van trekker kreeg dikke boete. voor uitstekende delen
PieterA
@jehan Hier ook al een paar keer gehad, dat een auto behoorlijk beschadigde van de uitstekende delen van een trekker van ons. Al zeker 3x gehad.

Ik zorg in de winter voor schone ingevette, soepele opklapbare armen en klap ze altijd in als ze niet in gebruik zijn.
+2
J asper
@rommert14 😂 wat zwaar een hefarm opklappen, zwaarste werk is pennen er uit slaan als je ze nooit op klapt😅🙈
+1
rommert14
@J asper ja van jou 412 wegen niet zo veel nee, die van onze 8730 is 1 stuk die beur je niet zomaar op, we laten hem altijd uitgeklapt.
J asper
@rommert14 Deze armen zijn echt niet zoveel zwaarder op te tillen 😂
+1
rommert14
@J asper oké wijsneus 😂
newholland6640
@rommert14

Beide hefarmen kunnen niet los van elkaar?
+1
rommert14
@newholland6640 Nee bij de onze is het 1 stuk, en nog een beste klomp ijzer in totaal, ik snap ook niet waarom ze dat zo gemaakt hebben.
newholland6640
@rommert14

Oke dan weegt dat wel wat ja
RaHeados
@rommert14 bij deze zijn het ook 2 losse delen dat valt nog iets mee
+1
rommert14
@RaHeados Dat scheelt al de helft 😜😂
+1
Baltus_steyr
@houthandel1056 hier klap ik ze ook wel altijd effe in. Of er hangt een accord bok in. Maar dat het zo uitsteekt vindt ik net niks naar lijken 😂
fend1984
Cools?
FerreV
huub
De chauffeur is ook hand-held aan het bellen. Hoeft tegenwoordig toch ook niet meer. Automobilisten in redelijk nieuwe auto's zie je ook nog wel eens doen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 933 en hebben de trefwoorden mais hakselen en maisoogst 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!