Foto van een Claas Jaguar 960 met eenCase floater 4020 met silage trailer. Foto is geplaatst door Eite62 op 05-10-2023 om 20:19:03, met 11 reacties.

Mais hakselen

+2
Eite62
Foto van een Claas Jaguar 960 met eenCase floater 4020 met silage trailer

Reacties

+1
Pieter Buren
Dat is een heel eind bij Schettens vandaan.
+2
Eite62
@Pieter Buren nou zeg dat wel wat een eind van huis. Maar wat een mooie wereld. Wou dat ik 40 jaar jonger was dan was ik gister vertrokken.
+2
reinder-mf
Ben je even in Saskatchewan aan het struinen? 🤩
+1
Eite62
@reinder-mf klopt maar het was bij ons warmer dan toen jij er was. We zijn alweer thuis hoor. Maar wat een ruimte en wat een mogelijkheden daar. Wat een verschil met dit kleine .... landje met zijn regels en wetten. Als je werken wilt liggen daar veel mogelijk heden.
+2
catfan55
@Eite62 ssssst joh, dat moet je niet zomaar aan iedereen vertellen, straks wordt het hier nog druk 😂
+3
Hurli356
@catfan55 haha en met dit materiaal op de foto hoef jij niet eens getagd te worden, dit herkent iedereen
Eite62
@Hurli356 wel de foto's gezien op TF maar nu ook real life bewondert maar dit was een aardigheid om het in het echt te bewonderen.
Ook de omgebouwde floaters waren schitterend om te zien en om te horen.
Eite62
@catfan55 is wel een eind bij mem vandaan hoor dat ik denk dat de drukte wel mee valt. Maar was prachtig om te zien hoe het daar toe gaat en hoe het jouw daar is vergaan. Al weet ik niet hoe lang er over gehad om daar eens te kijken en ook nog gedaan. En je komt ook nog een dorps genoot tegen.
+1
reinder-mf
@Eite62 ja zou het zelfde rondje ook graag nog eens in de nazomer doen maar dat valt niet mee met de oogstwerkzaamheden hier. Prachtige wereld
+3
Eite62
@reinder-mf heb me de ogen uit gekeken , wat een materiaal rijd er dan rond. En alles gaat gemoedelijk op de weg en iedereen is vriendelijk. Kunnen we hier wat van leren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 960 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!