Foto van een Fendt 712 echte veeboer foto met de voorlader er nog aan🤣. Foto is geplaatst door langeniebange op 05-10-2023 om 23:16:16, met 29 reacties.

Fendt 712

+1
langeniebange
Foto van een Fendt 712 echte veeboer foto met de voorlader er nog aan🤣

Reacties

+1
rommert14
Wel het goeie merk voorlader 👌
fan van trekkers
@rommert14 de beste? Wij hebben stoll en dat bevalt helemaal niet. Tweede lader al, pennen die doormidden scheuren. Aanbouwdelen die scheuren
+1
sjonnies
@fan van trekkers wat voor werkzaamheden doe je er mee hier al ruim 10 jaar stoll maar bevalt goed
Andre150
@sjonnies van die leeftijd zijn de laatste die wel aardig goed zijn. De nieuwere is drama en liggen bij bosjes bij de dealer
+2
2850Johndeere6R
@fan van trekkers persoonlijk niet zo weg van MX. Overweeg ook eens serieus om naar een Hauer te kijken
+1
rommert14
@fan van trekkers de beste weet ik niet, maar wel compact en robuust, mn vader heeft er in nl heel wat balen mee gereden en koeien gevoerd, de huidige mx lader is nummer 2 in 20 jaar, is in 2012 gekomen. Rijden er hier ook nog steeds rustig 3000 strobalen per jaar mee weg en nog 3 jaar 500 stuks jongvee mee gevoerd en nooit wat mee gehad.
+3
Andre150
@fan van trekkers bekend verhaal. Mijn broertje heeft de 1e nieuwe onder garantie laten vervangen. Toen de 2e het weer had is die met vroegpensioen gegaan. Rommel.

Nu een hauer ervoor en hoeft in principe nooit weet wat anders. Daar kunnen eigenlijk alle andere fabrikanten nog wat van leren .
Op het werk bij ons hebben we al bijna 20 jaar hauer en is nooit wat mee geweest en ze worden niet gespaard met bijvoorbeeld pakken ruimen en zand en grond laden.
+3
Fast Eddy
@Andre150

Klinkt als een goede voorlader voor @zettelmeyer .
fan van trekkers
@Andre150 die hauer laders ben ik met de ath ook omheen gelopen. Ziet er robuust uit en mooi afgewerkt. Hoe doet quicke het in de praktijk?
+3
2850Johndeere6R
@fan van trekkers Dat kan Marc @zettelmeyer je wel vertellen denk ik.
+1
zettelmeyer
Quote Reactie van @fan van trekkers:
quicke het in de praktijk

Met 5000 uur totaal versleten. 5 keer de voorlader er vooraf geknapt. Pennen die breken cilinders die inwendig kapot gaan etc etc
Pieter Buren
@zettelmeyer jij hebt een quicke Q58 zie ik op je foto's. Die is geschikt tot 120pk. Die valtra is al bijna 150pk. Ligt het dan aan de voorlader of de combinatie van de voorlader en die trekker?
+1
zettelmeyer
@Pieter Buren een q65 werd ons destijds afgeraden omdat die nog eerder zou knappen. Bij een boer in de buurt nog geen 4000 uur
Pieter Buren
@zettelmeyer de Q58 is nog minder als die met 1000 uur meer 5x knapt. Had die boer in de buurt dan wel een trekker tot 150pk voor z'n Q65 of was dat ook een gevalletje te lichte voorlader voor het type trekker?
zettelmeyer
@Pieter Buren zelfde trekker. En die was ook bij elke bus afgebroken
rommert14
@zettelmeyer mooi een mx ervoor, ook nog compacter en je ziet meer.
+1
zettelmeyer
@rommert14 liever gewoon een 6 a 7 tons shoveltje
+1
rommert14
@zettelmeyer ja dat wil je niet meer anders.
Fendt612e
@Pieter Buren @Zettelmeyer801 misschien dat het hier afkloppen is, maar maar met onze voorladers hebben we nog nooit wat gehad
En hij wordt zwaar gebruikt
+1
Pieter Buren
@Pieter Buren dan zijn ze niet goed inderdaad. Onze stoll heeft op bepaalde punten dat het kantelmechanisme 'knijpt' en dat komt ook aardig op de pennen aan. Nooit helemaal achterover trekken als de voorlader beneden is scheelt al heel veel.
trean
@fan van trekkers Q66 op een 100 pk trekker gaat hier prima, de voorlader zit dan swinters op een Valtra N134 en er is in 10 jaar nu 2 keer aan gelast bij beide verlengstukken van de kiepcilinders.
+2
2850Johndeere6R
@Andre150 onze pom1 gaat op die manier ook al 32 mee 💪🏼
+1
case 745 xl
@Andre150 ik heb een stoll fz 30 pro maar ik gebruik hem alleen voor midibalen en optijd smeren dan gaat het goed. Maar idd voor zwaar werk zou ik een andere nemen.
TTolner
@fan van trekkers Al 20 jaar een stoll, inmiddels 14000 uur erop, gebruikt misbruikt. 2 jaar terug gekotterd. Goede voorlader.
2x een pen geknapt maar dat kwam door misbruik (boomstammen)
+4
rubenv
Alleen nog achterraam open en t knipperlicht en de achterste werklampe aan dan klopt het helemaal🤣
+1
Deutz-Fahr-Rijder
@rubenv waar zit de 👎 knop🤔🤪
Pieter Buren
@rubenv en de banden en velgen helemaal onder de stront.
+5
T60401
Staat hij nu uit te rusten? Zal wel moe zijn van het rondjes rijden om de voorlader bak leeg te kiepen in de mengwagen. 😁

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 712 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!