Foto van een Fendt 824het is dan wel geen 814 maar hij blijft mooi. Foto is geplaatst door RVM op 06-10-2023 om 20:21:29, met 11 reacties.

Fendt 824

+9
RVM
Foto van een Fendt 824

het is dan wel geen 814 maar hij blijft mooi

Reacties

+11
Siete
Blijft een van de mooiste series van Fendt vind ik persoonlijk. Helaas nooit mee gewerkt.
+3
kramer
Quote Reactie van @Siete:
mooiste series van Fendt
Helemaal mee eens.
+2
RVM
@Siete klopt, 20 jaar geleden niet gedacht dat dit hobbytrekkers zouden worden.
Siete
@RVM
Snap wat je bedoeld.
Maar datzelfde heb ik bijv met die Fiat 90 serie. Was als klein jochie veel mee op die "grote" buffels en nu staan ze voor de hobby bij mensen in het hok. Haha. Ook wel weer mooi dat ze zo bewaard blijven toch?
+4
Pieter Buren
@RVM misschien zijn er over 25 jaar ook wel mensen die een 1050 voor de hobby hebben. Een gepensioneerde @Fendt926Driver bijvoorbeeld.
+1
RVM
@Pieter Buren daar twijfel ik niet aan 🤣
+2
ford8630power
@Pieter Buren De eerste is al flink opgevoerd bij een handelaar om alleen maar aan de trekkerslep mee te doen voor de hobby
RVM
@ford8630power als je met 500pk niet kunt winnen in de vrije klasse, kun je beter eerst eens naar je schoeisel gaan kijken.
Siete
@Pieter Buren
Ik gun iedereen het genieten van zijn oude dag. Dus zou t mooi vinden als hij daar later de post mee uit de brievenbus kan halen 😉
kobe-hens
Welke banden staan er vooraan en achteraan op

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 824 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!