Foto van een John Deere 3130. Na het vernieuwen van de hefas, afdichten en bussen een test rondje gemaakt, zonder succes. HiLo werkte niet goed. Vanavond de trekker uit elkaar gehaald en de schade bek

John Deere 3130

+5
bob-te-lindert
Foto van een John Deere 3130. Na het vernieuwen van de hefas, afdichten en bussen een test rondje gemaakt, zonder succes. HiLo werkte niet goed. Vanavond de trekker uit elkaar gehaald en de schade bekeken.

Reacties

+2
bob-te-lindert
Hier de platen uit het Low pakket.

(klik om te vergroten)

+1
RJBrouwer
Die word goed aangepakt! dit is een blijver? of gaat ie weg voor de handel?
+2
bob-te-lindert
@RJBrouwer Het was de bedoeling om hem te verkopen voor de handel. Maar dan moet hij wel in orde zijn. Dan eerst maar aanpakken, kunnen we nog zien.
+1
RJBrouwer
@bob-te-lindert oké voor de rest is hij goed? mooi trekkertje om te houden ook wel, maar je kunt natuurlijk niet alles houden...
+2
bob-te-lindert
@RJBrouwer Ja, verder prachtig originele trekker. Niks aan verprutst of iets.
+2
lanzkundendienst
Geen half werk zo te zien!
john deere 7810
Niet voor niets in ieder geval. kijk de slijtage van de messing/koperkleurige busjes ook goed na. evenals je lagerzitting van de as wat je in de bankschroef hebt. slijten vaak in.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!