Foto van een John Deere 4430, Vandaag in Hooge Mierde.Deze trekkers stonden achter een gesloten poort dus van de MF helaas geen foto's en ook niet meer van de Deere op 1 van verdere afstand na.07/10/2

John Deere 4430

+5
Jotke
Foto van een John Deere 4430, Vandaag in Hooge Mierde.

Deze trekkers stonden achter een gesloten poort dus van de MF helaas geen foto's en ook niet meer van de Deere op 1 van verdere afstand na.

07/10/2023, Hooge Mierde.
+3
Jotke
@Jotke

Ook de trekkers van de andere 2 foto's stonden daar te pronken! Deze komen later nog van dichterbij op TF!

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
noordhof
Ziet er nog een mooie MF uit !
+1
deeremeneer
4430 te koop?
+1
Jotke
@deeremeneer

Geen idee!

Staat bij een benzinepomp en denk voormalig garagebedrijf. Zou ook van de buren kunnen zijn gezien die meer oldtimer tractoren hadden staan en zo op maps/streetview te zien meer als die ik gezien heb:

maps.app.goo.gl/PEtZdJRMTh2kvZzPA/
Tom VB
@deeremeneer Heb ze wel op facebook als je meer wil weten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4430 en hebben de trefwoorden trekker , poseren , john deere , massey ferguson , tractor en oldtimertractoren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!