Foto van een Fendt 724 met  een bak aardappels in het centrum van Valkenburg. Ik zag iets van de naam Hoedemakers op de kipper staan dacht ik.

Valkenburg aan de geul

+4
radium45
Foto van een Fendt 724 met een bak aardappels in het centrum van Valkenburg. Ik zag iets van de naam Hoedemakers op de kipper staan dacht ik.
+2
Wimariete
@radium45 Grappig. Ik ben vrijdag nog met de motor door Valkenburg gereden. Onderweg naar Luxemburg. Ze waren inderdaad overal druk met rooien en hakselen.
+2
radium45
@Wimariete de mais is er hier allemaal wel af. Paar perceeltjes dorsen nog. De luu bunt now druk met de jappels en de bieten wat ik zo onderweg zie tiedens ut lopen en fietsen.
+2
stijn-de-bock
@radium45 fietsen doe ik ook maar lopen lijkt me wel erg vermoeiend 😅
+2
radium45
@stijn-de-bock ik ben beide even goed in. Wordt overal moe van. Nee valt wel mee. Een route van 15 km hier door de bergen loop ik zo ff zonder stoppen.
+3
Wimariete
@radium45 Inderdaad Luxemburg en België waren ze gisteren en vandaag nog volop bezig met mais. Maar ook aardappelen en bieten waren aan de beurt.
+2
jehan
@radium45 he kiek an dat terras heb ik jaren geleden ook gezeten ook in de rooi tijd. daar kon je het zitten goed volhouden met zon uitzicht
+1
radium45
@jehan Wij zitten hier ook geregeld. Ze kennen ons al bij voornaam bij wijze van spreken. Maar het is me wel wat.. Dat zulk verkeer door zulke dorpjes moet, maar het geeft voor ons wel wat te loeren..
+1
jehan
@radium45 Daar verwonderde ik me toen ook over dat trekker verkeer zo ..Paar weken terug zeiden we al tegen elkaar hier daar gaan we weer een keer naar toe. Ik zei ja en dan gaan we weer op het zelfde terras zitten. Laat ik maar niet zeggen wat mn vrouw daarop zei. Nou vooruit toch dan maar. We gaan er niet zoooolang zitten als toen
+1
radium45
@jehan Voor die jongens lijkt het mij een ramp.. Valkenburg zit vol met stoplichten en bij mooi weer al die wielrenners op de weg die menen dat ze Wil Hartog of Boet van Dulmen zijn...
+2
jehan
@radium45 ze doen nog net het geluid van de race motoren niet na nee haha. Afgelopen weekend ook weer een stel wielrenners ff volop in de rem laten gaan op de veluwe.
+1
radium45
@jehan ja juustem.
+1
radium45
Quote Reactie van @jehan:
Ik zei ja en dan gaan we weer op het zelfde terras zitten

Wij kunnen daar wel een keer een avondje gaan zitten, ken er nog 1 die dat wel ziet zitten. Gaan we trekkers spotten of niet @Wimariete
Wimariete
@radium45 Strak plan Henk
+1
jehan
@radium45 als ik het goed heb zit hier rechts gezien vanaf het terras in een straat een hotel. daar zaten we in toen
+1
radium45
@jehan Stikt daar van de hotels aan dat plein, maar bedoel je het Walram of het Atlanta?
+1
jehan
@radium45 pffft dat weet ik niet meer . ik weet wel dat ik blij was dat het niet ver lopen was van dat terras naar het hotel.

Reacties

+2
stijn-de-bock
Smakelijk
+3
radium45
@stijn-de-bock blurp.. dank u..
+2
Welten
Dat is toevallig, dit weekend ook in Valkenburg geweest. Ze waren vollebak bezig met piepers rijden
+2
radium45
@Welten ze rijden nu nog. Veel van die drie assige Joskin kippers.
+7
Welten
@radium45 ja klopt

(klik om te vergroten)

Hier stond ik van mijn dagje uit te genieten. De vrouw zei dat ik maar weer voor 1 ding oog had
+3
JiGo
Dat is inderdaad Hoedemakers 💪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!