Foto van een Mc-Cormick OnbekendTele-trac verreiker met hydraulische hefinrichting en aftakas achteraan. Nooit eerder gezien, deze stond in Zweden.

Mc-Cormick Onbekend

+2
seppe sools
Foto van een Mc-Cormick Onbekend
Tele-trac verreiker met hydraulische hefinrichting en aftakas achteraan. Nooit eerder gezien, deze stond in Zweden.

Reacties

2850Johndeere6R
Een Merlo in een een ander maatpak? @casejxu
casejxu
@2850Johndeere6R twijfels! Heeft er op sommige punten wel wat van weg idd!
seppe sools
@casejxu denk dat het iets uit de Argo fabriek zelf is. Op internet vind ik er weinig van.
+3
worteljcb
@2850Johndeere6R Dit was een eigen ontwikkeling van Argo, geen omgedoopte verreiker van een toeleverancier. Was zowel in rood als blauw te krijgen, maar het aantal geproduceerde machines is redelijk beperkt gebleven dacht ik. Machine werd gebouwd in de Laverda fabriek in Breganze. Toen Agco deze fabriek overnam, zijn de verreikers een stille dood gestorven.

Was wel een mooi stukje techniek, zat zelfs omkeerinrichting in. Hoe ze technisch bleven weet ik eigenlijk niet. Nooit een in de praktijk gezien.
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Mc-Cormick ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!