Hier kan je zien hoe Johan met de Same Minitauro 60 DT gewoon door het kapot gereden stuk maisveld reed in Dalen. De Same Corsaro DT mer de PZ MH 60S had er al helemaal geen moeite mee.

Same Meerdere

+8
wim-same
Hier kan je zien hoe Johan met de Same Minitauro 60 DT gewoon door het kapot gereden stuk maisveld reed in Dalen. De Same Corsaro DT mer de PZ MH 60S had er al helemaal geen moeite mee.
+9
bob de bouwer
@wim-same Ik heb ook een foto gezien waar de MF toch aan te pas moest komen,
+5
wim-same
@bob de bouwer Dat was later, toen moest de Same minitauro 60 DT door sporen waar de as van de kieper door de grond ging. En dit is geen Alasco dumper he. ha ha. Helaas kon ik mijn Alasco dumper niet vervoeren, maar dan had deze combinatie er wel doorheen gekomen.
+5
wim-same
@wim-same en hier reed mijn Alasco dumper onde een andere hakselaar, maar wel met de trekker die in Dalen noor de PZ hakselaar staat.

(klik om te vergroten)

+2
SAME-Superfan
@wim-same heeft ie wel olie genoeg voor de alasco. Vroeger hadden wij een minitauro. Als we met de dumper reden moest de oliebak tot boven toe vol. Kwam er wel eens wat door de ontluchting bij te snel zakken
+2
wim-same
@SAME-Superfan De hefbak moet inderdaad tot bijna boven gevuld worden. Vroeger hadden we een Minitauro 60 met een extra hevel tankje tussen de hef en het spatbord. Dan werkt nog mooier.
+2
wim-same
@SAME-Superfan en een Alsco dumper heeft een dubbel werkende cilinder, dus er komt ook weer olie trug in de bak. Andere dumpers hebben dat niet.
+2
bob de bouwer
@wim-same De Alasco dumpers waar ik eerder wel meer aan het werk was hadden enkel werkende cilinders
+2
wim-same
@bob de bouwer Alasco dumpers met enkel werkende cilinders ken ik niet, Maar als je geen dubbel werkend ventiel op de trekker heb, kan je de cilinder ook enkel werkend gebruiken.
+6
Arie_MF
@bob de bouwer is ook film van, een MF 1200 die diverse machines los moest trekken.
+5
wim-same
@Arie_MF klopt Arie, daar is ook een film van, en die MF 1200 trok alles eruit. Een beer van een trekker
+4
Wimariete
@wim-same Prachtige foto Wim, maar ik zie je niet. Het lijkt op de foto alsof Johan alles alleen doet.
+1
wim-same
@Wimariete hier deed Johan ook alles alleen.
Wimariete
@wim-same 🤣🤣
+3
yoohan
@wim-same
Nooit geweten dat ik zoveel tegelijk kon 😁
+2
bob de bouwer
@yoohan je staat goed aangeschreven bij Wim

Reacties

+2
Samepuppy
Als de oldtimer hakseldag
Op 15 oktober zou geweest zijn
Had iedereen overall vastgezeten
Gezien de regen die inmiddels gevallen is...
+2
Wimariete
@Samepuppy klopt Wilfred. De laatste dagen kwam het hier met bakken uit de lucht.
+2
Samepuppy
@Wimariete hier zijn we Tuss de 50 en 60 mm verder
+4
Wimariete
@Samepuppy Tot en met vanmorgen hebben we 68 mm gehad. Voorlopig wel voldoende volgens mij. Er staat overal behoorlijk wat water op het land. De mais is er zo goed als af, maar de aardappelen en bieten moeten bijna allemaal nog in deze buurt.
+2
Fast Eddy
@Wimariete

Dan komen wij er nog bekaaid af met 35 mm na 2 dagen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Same ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!