Foto van een Claas Jaguar 695 MegaNaar mijn mening de mooiste hakselaars ooit gemaakt. 1 van de weinige uitschieters vandaag bij Van Bakel, vond het verder maar gewoontjes. Organisatie verder prima ho

Claas Jaguar 695 Mega

+11
RVM
Foto van een Claas Jaguar 695 Mega

Naar mijn mening de mooiste hakselaars ooit gemaakt. 1 van de weinige uitschieters vandaag bij Van Bakel, vond het verder maar gewoontjes. Organisatie verder prima hoor.
+1
JD-4450
@RVM ik deel je mening!
Deze modellen, en de john deere 6050 serie 😄

Ik meen me te herinnerren dat deze truck jaren terug bij loonbedrijf Keulers uit Beek mee reed 🧐
+1
RVM
@JD-4450 voor mij is deze Claas serie, dus ook met dit dak, en het kenmerkend V8 geluid het je van het. Maar dit waren ook wel de machines hier in de buurt toen ik 9/10/11 jaar oud was. 5820/30 ook wel, hebben ook een mooi geluid, maar niet zo de looks. De 7400/50/80 doen het qua geluid ook nog steeds erg goed. Alles van de andere merken van die tijd plus wat nieuwer is boeit me niet.

Reacties

+4
XC 70
Die Mercedes truck heeft ooit nog in Truckstar gestaan 👌
+3
Abarth500
@XC 70 is een terberg. Met ster.
+2
Abarth500
Dat is een Terberg truck van jack ijsvogel. Al paar jaar niet meer in actie gezien. Hij heeft alleen maar een ster in de gril waar normaal het T logo van terberg zit.
+2
DANOONTJE POWERR
@Abarth500 niet alleen de ster is Mercedes, de hele grille sowieso maar ik denk de hele cabine.
+1
Abarth500

(klik om te vergroten)

Gewoon standaard terberg sf1300 gril hoor
+4
DANOONTJE POWERR
@Abarth500 ja heel mooi maar Terberg maakt zelf geen cabines 😏

(klik om te vergroten)

+1
Abarth500
@DANOONTJE POWERR dat heb ik dan weer nooit geweten. Altijd gedacht dat het een verklede terberg was. Zo hebben ze he mij ook altijd gezegd.
DANOONTJE POWERR
@Abarth500 later zijn ze volgens mij overgegaan op Volvo cabines.
+2
walker1
Quote Reactie van @DANOONTJE POWERR:
later zijn ze volgens mij overgegaan op Volvo cabines.

Klopt, Ze gebruikten eerst Mercedes componenten, cabine en denk ook motor en bak, later zijn ze idd Volvo componenten gaan gebruiken.
Volgens mij zou het logo bij "Mercedes" Terbergs een T moeten zijn die precies in die ring staat waar eigenlijk de 3 puntige ster staat.
+2
caseboy
@walker1 tegenwoordig maken ze helaas geen vrachtwagens meer, behalve terminal trucks, ze doen nu nog wel aanpassingen aan Volvo's
Abarth500
@DANOONTJE POWERR ja de volvo terbergs ken ik wel
+2
Fast Eddy
Quote:
mooiste hakselaars ooit gemaakt.

Mee eens.
+4
Jzandbergen
Was er vandaag voor t eerst geweest. Leuke ervaring en prachtig georganiseerd maar gaan er niet elk jaar 4 uur voor in de auto zitten.
+4
THOMMY-TURBO
@Jzandbergen ik woon er gelukkig 10 minuten van vandaan maar snap niet waarom mensen 2 tot 2,5 uur enkel er voor rijden zo speciaal is het ook weer niet🫣
+1
Fast Eddy
@THOMMY-TURBO

Ik denk dat de meeste mensen dat wel hebben met evenementen bij hun in de buurt.
Hetzelfde met TT Assen en het Truckstarfestival. Ik vind het niet eens zo speciaal maar bezoekers komen er vanuit heel Europa naar toe om te kijken.
+1
Jzandbergen
@THOMMY-TURBO was voor ons een keer om met de kinderen te gaan kijken die vonden t prachtig🤩
+1
RVM
@Jzandbergen hier ook zo, had geen zin om smiddags in de drukte te staan met de volgende generatie, dus heb hem om 9.45 de tent laten openen 🥳. Even met papa naar die saaie hakselaars kijken, maar wel zakje chips toe. Wat wil je nog meer.
+2
RVM
@Jzandbergen ik was een paar jaar niet geweest, zal ook weer een paar jaar duren.
+5
walker1
Deze heeft dus een T in de grill, dit is het Logo van Terbergs uit de tijd met Mercedes cabines.

(klik om te vergroten)

+1
a3vandiejen
Schitterend. Hele mooie vrachtwagen.
verwijderd
+1
RVM
Kuunders Deurne heeft in mijn herrinering vroeger ook 1 gehad met een T op de neus, een oranje rode.
verwijderd
+1
walker1
[quote="@Elektro-boer" p="6161597"]Prachtige ruige roestige bak en hopelijk een flinke rookpluim uit de kachelpijp...dat leeft tenminste

Het is maar foto van internet, ik zocht iets waar duidelijk het Terberg logo uit die tijd te zien was. Het werd nogal eens vervangen door een Mercedes ster. Voor de rest is het wat mij betreft een hoop oud ijzer.
verwijderd
+1
DANOONTJE POWERR
@Elektro-boer ouwe meuk is leuk!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 695 Mega en hebben de trefwoorden spektakel en maisoogst 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!