Ik had al enkele jaren deze rol van 3.20 mtr breed in de hoek liggen. Ooit gekocht bij een loonbedrijf in Swifterband. Nu heb ik de bedoeling hier een gaasrol van te maken voor achter mijn zaaifrees d

radium45
Ik had al enkele jaren deze rol van 3.20 mtr breed in de hoek liggen. Ooit gekocht bij een loonbedrijf in Swifterband. Nu heb ik de bedoeling hier een gaasrol van te maken voor achter mijn zaaifrees die het graszaad wat door de na-eg is ondergewerkt aan te drukken. Ook geeft dit volgens mij ook een mooi optisch effect.

Reacties

MaxxuM4ever
Even door de platenwals met dat gaas of span je het er zo omheen?
+1
radium45
@MaxxuM4ever Nah, ik ben wel zodanig uitgerust wat betreft spierontwikkeling.. Ik foeks dat er zo ff met de hand omheen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!