Foto van een John Deere 6130R. Nog even een plaatje van 2 dagen terug toen het nog prachtig weer was, dat kun je je niet niet voorstellen. Dit hoopje riet is bij elkaar geschoven langs een sloot van 3

John Deere 6130R

+5
2850Johndeere6R
Foto van een John Deere 6130R. Nog even een plaatje van 2 dagen terug toen het nog prachtig weer was, dat kun je je niet niet voorstellen.

Dit hoopje riet is bij elkaar geschoven langs een sloot van 300 meter lang. Blij dat die zooi weer verwerkt is

Reacties

+1
Rondeutz06
Gebruik je dat riet nog als strooisel of gaat het gewoon op een hoop en laat maar verteren?
+5
2850Johndeere6R
@Rondeutz06 Ik schuif het allemaal naar de ringsloot daar hebben we plekken die uitslijten en schep ik het in dan verteerd het daar en dat belemmerd de slijtage. En van het voorjaar wemelt het daar van de nestjes van kieviten, grutto s, tureluurs, scholeksters. Maar ook futen en meerkoeten en waterhoentjes. Met het losse riet wat er dan nog ligt kunnen ze makkelijk nestjes bouwen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6130R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!