Foto van een Fendt 516 aan het ploegen bij zonsopkomst. Aansluitend waar we de vorige dag geëindigd waren. Hiernaast zijn bloembollen geplant. Aan het einde van de dag moet in de bewerkte grond de bl

Fendt 516

+3
fendt818vario
Foto van een Fendt 516 aan het ploegen bij zonsopkomst. Aansluitend waar we de vorige dag geëindigd waren. Hiernaast zijn bloembollen geplant. Aan het einde van de dag moet in de bewerkte grond de bloembollen geplant zijn, want als er water in komt dan kan de plantmachine er niet meer doorheen komen.
fendt815
@fendt818vario Wat voor set banden heb je hieronder zitten? Lijkt aan spatbord verbreder achter te zien wel geen 650
fendt818vario
@fendt815 als je er vanuit gaat van een normale spoorbreedte, en er van uit gaat van een brede band is het inderdaad breed. Deze trekker staat op de standaard Michelin Multibib 650 banden. Deze banden vallen smal, de breedte is 60 cm. Net mooi voor het ploegen. Er zitten spoorverbreders op deze trekker voor het werk tussen de teeltbedden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 516 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!