Loon- en grondwerken Heyns-Heykants was één van de loonwerkers die hoog op mijn wensenlijstje stond om weer eens in de mais aan het werk te zien! Het liefst ook met hun 8330!9 oktober had ik het gel

John Deere 8330

+3
Jotke
Loon- en grondwerken Heyns-Heykants was één van de loonwerkers die hoog op mijn wensenlijstje stond om weer eens in de mais aan het werk te zien! Het liefst ook met hun 8330!

9 oktober had ik het geluk en getipt te worden door twee medewerkers en ook de tijd te hebben om er heen te gaan! Dus hup na Poppel op de fiets door naar Goirle. Daar kon ik mijn geluk niet op toen ik daar de John Deere 8330 met volle Dewa kipper op me af zag komen! Een mooie serie foto's en filmpjes kunnen maken van het prachtige materieel van dit Belgische loonbedrijf!

09-10-2023, Goirle.

Reacties

+1
caseboy
Prachtige span zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8330 en hebben de trefwoorden trekker , john deere , tractor , Mais , maisland , Goirle , loon & grondwerken heyns-heykants, poppel (be) en maisoogst 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!