Foto van een Ford 5000 van Bas v.d.Wulp.Dumperen met twee 5000 trekkers voor de aanleg van een nieuwe woonwijk in Dussen.1970/75.

Ford 5000

+7
newholland-
Foto van een Ford 5000 van Bas v.d.Wulp.Dumperen met twee 5000 trekkers voor de aanleg van een nieuwe woonwijk in Dussen.1970/75.

Reacties

+3
Massey 2705
Altijd mooi die oude grond verzet plaatjes....! 👍
langeslagdiesel
De 941 nog met Schoorstangen op de opschoonbak. Nog zeer ver weg van het draaikantelstuk. Prachtige foto.
+3
Massey 2705
@langeslagdiesel en die schaft keet op de achter grond, met 12 man een zwaar shaggie roken met de deur dicht in de winter. 😄 Nog ver weg van de ,,niet roken,, beweging die er nu is...! 🤐
cyrus-van-gelder
@Massey 2705 tegenwoordig mag er in Nederland in geen enkele openbare ruimte gerookt worden. Op het werk heeft iedereen recht op een rookvrije werk plek/ schaftkeet/ kantine.
Kortom: de plaatsen waar het wel mag zijn er steeds minder.
Bovendien is tabak ook nog eens steeds duurder geworden. Als ik zie dat op pakjes shag van m,n collega's een prijs van 17 euro ( ongeveer 40 gulden🥴🥴🥴🥴🥴)
Staat+ vloeitjes.
Er is volgens hun wel goedkopere shag, maar dat is niet te roken zeggen ze.
Ben ik even blij dat ik niet rook , met die beperkingen en die idiote prijzen😳😳😳😳
M,n trekker rookt wel he?
  • 😜😜😜😜😜😜
+3
langeslagdiesel
@Massey 2705 de keetjes die, die tijd hebben meegemaakt hebben ook geen van allen last van houtworm! Ha ha. En ook allemaal de zelfde kleur vernis over alles. Gaskachels die aansloegen met een steekvlam. Koffie zetten met de fluitketel. Mooie tijd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!