Proberen zelfstandig van het stuk te geraken. (2023). Foto is geplaatst door FerreV op 26-10-2023 om 15:45:26, met 16 reacties.

New Holland T 7.220

+3
FerreV
Proberen zelfstandig van het stuk te geraken. (2023)

Reacties

+1
XC 70
Wiverco
+1
KlaasM
Aangedreven wagen? Die komen vaak wel ver
FerreV
@KlaasM Deze is inderdaad aangedreven.
wim-same
@KlaasM aangedreven wagens komen wel ver. Toen ik nog in Ruinen woonde had een achter buurman ook de mais onder natte omstandigheden met aangedreven wagens van het land gehaald. De sporen waren zo diep, en de structuur zo kapot, dat het volgende jaar hals juni de mais pas gezaaid kon worden.
+1
MANAckerdiesel
@wim-same de Kempense zandgrond kan hier best goed tegen.
wim-same
@MANAckerdiesel @KlaasM en toch, als het zo nat is heb ik toch de voorkeur aan rups dumers
FerreV
@wim-same Denk dat die er hier ook gewoon doorvallen als het echt slecht is. Zandgrond hier kan je tevoet niet over als het nat is.
+1
MANAckerdiesel
@wim-same Snap ik, maar daar doen ze hier in de streek eigenlijk niet.
+1
KlaasM
@wim-same in extreme gevallen zal je er de boel mee vernielen maar als het gewoon nat is rijden ze veel langer door terwijl bij niet aangedreven wagens de wielen stil gaan staan en er met lostrekken meer vernield wordt
Hanomag22
Als t zo moet kun je beter ff wachten toch?
+1
FerreV
Als ik hier zie wat er alle dagen bijvalt van regen zou ik niet nog langer wachten. En deze periode van het jaar droogt het toch niet heel hard meer.
KlaasM
@FerreV daarom, tis nu pakken wat je krijgen kan denk ik
+1
newholland-
Ik zou zeggen laad ze wat minder vol 😄
+1
BEboer
@newholland- met aandrijving raken ze verder vol als leeg.
jan4072
Als de wagen nu eens minder vol gemaakt was??????

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.220 en hebben de trefwoorden mais hakselen en maisoogst 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!