Foto van een Case International 1056 XL.Vanochtend vlug voor het slechte weer de laatste pinken uit het land gehaald. Deze veewagen konden wij even lenen van fam v.d. Lageweg, prachtige wagen mooi dat

Poseren

+4
deJong
Foto van een Case International 1056 XL.

Vanochtend vlug voor het slechte weer de laatste pinken uit het land gehaald. Deze veewagen konden wij even lenen van fam v.d. Lageweg, prachtige wagen mooi dat het zo even vlug kon.

Reacties

+1
Pieter Buren
Wagen voor de dam en wachten op regen? Lopen ze er vanzelf in.😜
deJong
@Pieter Buren daar had ik geen tijd voor, de pinken zijn al wel een paar keer verreden met de vrachtwagen. Zij lopen zo de klep op😅
Fendt926Driver
Dan toch nog graag even met de 1056 op pad??
Of was dat de eerste die vrij stond..
+1
deJong
@Fendt926Driver nee ik heb de 514 (redelijk) schoon thuis staan voor een opknapsessie en 500 uren beurt. Dus die moest ik anders apart ophalen. De 1056 staat voor de mengwagen, bij bedrijf op dit moment, maar was sneller te pakken.

Moet de 514 wel tijdig klaarmaken. De drukgroep van de 1056 wordt slecht. Voordat hij pto koppeling eruit brand..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1056 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!