Rupsen waren vandaag wel handig geweest op sommige plekken met maaikorven. Toch vallen deze banden me nog altijd reuze mee. Met trekkerprofiel was ik niet verder gekomen. En met deze banden spit je mi

Volvo EWR 150E

+2
hermanjohndeere
Rupsen waren vandaag wel handig geweest op sommige plekken met maaikorven. Toch vallen deze banden me nog altijd reuze mee. Met trekkerprofiel was ik niet verder gekomen. En met deze banden spit je minder snel de grond in dus een klein drukkertje met de korf en je rijd weer.

Reacties

Inter-844s
Hoeveel meter is deze korf? Kreeg van een paar klanten de vraag of ik ook met de kraan kwam sloten maar weet niet wat gangbaar is voor aan een 15t mobiele.
+2
hermanjohndeere
Deze is 4meter 30. Das kwa gewicht geen probleem. Met verlenggiek is deze breedte ook geen probleem. Zo schiet het in ieder geval nog wat op. Voordeel van een 3 meter is dat je er mee over de weg kunt als je geen dks hebt.
B - W
@hermanjohndeere
4.30 kun je kopen met een kantel cilinder, dan kun je de weg wel op zonder dks.

Hier is er met een 8 rond rups nergens meer fatsoenlijk te wezen op het grasland, maisland kun je wel helemaal vergeten, tenzij je over een spoortje van de hakselaar kunt rijden, maar owee als je er naast komt 😂
+1
hermanjohndeere
@B - W kloptt. Maar dat zijn allemaal
Extra kosten. Moet wel leuk blijven voor een paar slootjes.

Nee hier eigenlijk ook niet paar keer der door gezakt voor de rest maar lekker uit het land blijven.
Fast Eddy
@B - W

Ik moet ook al sloten overslaan omdat ik anders 2 zwarte greppels in het gazon maak.
deutzieee
En hoe lossen die banden? Zijn ze snel leeg of is het zo dat dat wel ff duurt voor ze weer helemaal schoon zijn?
hermanjohndeere
@deutzieee heel snel. Normaal gesproken zijn ze na 1 keer rond draaien wel weer zo goed als leeg. Ligt natuurlijk wel een kleinnn beetje aan de grond die er aan hangt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo EWR 150E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!