Niet mijn foto maar van een advertentie, er staat alleen geen type bij. Ergens in de wildernis in Afrika. Soms zou je willen dat je de history of het verhaal achter zo'n trekker wist. Wanneer zijn die

County Onbekend

+7
John k
Niet mijn foto maar van een advertentie, er staat alleen geen type bij.
Ergens in de wildernis in Afrika. Soms zou je willen dat je de history of het verhaal achter zo'n trekker wist. Wanneer zijn die daar naar toe gegaan? En wat heeft zo'n trekker allemaal meegemaakt daar.

Reacties

+8
John k
.

(klik om te vergroten)

+2
John k
Weet iemand trouwens wat voor model diy is? Omdat die zo'n lange rechte motorkap heeft. @RPCounty misschien?
+1
ford
@John k volgens mij een 1004 of 1124 waar ze ooit een andere motorkap op hebben gezet.
John k
@ford dan hebben ze de lucht inlaat ook veranderd . Staat wel goed!
ford
@John k zie voor in de snuit ook geen luchtfilter zitten, en onder deze motorkap past die denk ik ook niet meer. Ik vindt de motorkap met de bulten er in wel wat hebben
kramer
Quote Reactie van @John k:
Staat wel goed!
Mee eens, die bulten op de kap is niet mooi.
MaxxuM4ever
Valt me mee dat hij op de stoel na nog aardig compleet is. Als zoiets een tijdje onbeheerd staat zie je toch vaak dat het compleet gestript wordt.
Enkeltje Canada voor deze @John k ?
John k
@MaxxuM4ever als dat zou kunnen......hoe krijg je het daar weg 😄
fendt2
@John k in een container...
+1
MaxxuM4ever
@John k westerse mensen hebben overal procedures voor, in Afrika zijn ze gewoon creatief met de middelen die ze hebben. Met een pakje dollars is er veel mogelijk volgens mij.
+1
JDFreaky
Zonde er weg halen en weer rijdbaar maken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van County ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!