Op deze foto is Boom agriservices (Dussen) × actief met een Duport Bemester. Weer als nieuw na schoonmaakbeurtje

Duport Bemester

+2
gerrit power
Op deze foto is Boom agriservices (Dussen) × actief met een Duport Bemester. Weer als nieuw na schoonmaakbeurtje

Reacties

JD 6110
Nu al schoon en in de werkplaats. Nog meer grondwerk of klussen erbij? Of loonwerk ?
hermanjohndeere
@JD 6110 nu al? Mestseizoen is al bijna 2 maand voorbij😂
JD 6110
@hermanjohndeere

Euh ja. Wij hebben nog weinig tijd van schoon maken of de stagiaire moet er aan beginnen 😜 al is het er nu wel mooi zacht aan. Ik heb voor Kerstmis ook liever alles schoon en in het vet. Groot Onderhoud kan dan wel als het vriest
hermanjohndeere
@JD 6110 oohh jaa men collega is nu ook bezig met de grote schoonmaak. Maar de bemesters en 3 wielers stonden al voor de mais schoon in de schuur. Maar kost inderdaad wel veel tijd.
+1
gerrit power
@hermanjohndeere bijna alles schoon op bemesting gebied liquliser morgen nog die is al 90% afgespoten net na seizoen nu finish of touche we hopen nog keer te maaien en te persen dus hooibouw machines moeten wachten evenals ploeg en zaaimachine en trekkers
+3
gerrit power
@JD 6110 zit wel wat in pen als droog wordt ploegen zaaien en nog wat aardappeltjes naar huis rijden. En misschien nog met baggerkipper project. Maar beginnen van week wel met onderhoud voor de avond uren en natte dagen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Duport Bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!