Er was een probleem met de remmen. Toen de trompet er af was viel me op dat paspennen die de tandwielkrans van het planitair tanwielstelsel los zaten en bij nader inzien zelfs gebroken. De pasgaten wa

Massey Ferguson 5465

+3
mf-6265
Er was een probleem met de remmen. Toen de trompet er af was viel me op dat paspennen die de tandwielkrans van het planitair tanwielstelsel los zaten en bij nader inzien zelfs gebroken. De pasgaten waren ook niet echt mooi rond meer…. Vijf voor twaalf dus. De tanwielkrans gedemonteerd uit het huis, opgekuist en weer gemonteerd met een plaat erop waar de magneetboormachine op kan. De gaten uitgeboord en geruimd voor grotere paspennen… terug zo goed als nieuw.

Reacties

+2
valtraaa
Mooi klusje, eer van je werk💪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5465 en hebben de trefwoorden remmen en pechhulp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!