De Jong Zuurmond (Beesd) × op de foto met een GINAF O6 4341 S-H.. Foto is geplaatst door deerefan op 06-11-2023 om 00:25:15, met 11 reacties.

GINAF O6 4341 S-H

deerefan
De Jong Zuurmond (Beesd) × op de foto met een GINAF O6 4341 S-H.

Reacties

+1
Ze hebben denk een hoop matriaal zie ze hier ok wel eens bezig.
En als ik binnendoor naar mn schoonouders ga kom ik langs een pand van hun.vlak bij zit vd perk mechanisatie
+1
mieras
Ik denk dat het de grootste aannemer van Nederland is. Voor op en rond de wegen. Bij ons in zeeland hebben ze ook maaiwerk gehad. Nu opt moment niet meer. Maar zie nu best veel hun asfalt ploegen hier rijden. Die hebben al zoveel verdiend aan overheids werk dat ze geld overhebben om de dakar rally te rijden😉😂
+1
deerefan
@mieras zuurmond is vooral groot in het asfalt en zo indd, kwa maaien is VD Weerd het grootste van Nederland, die hebben dacht ik al richting de 20 herders rijden en zowat allemaal zuigers 😄 jelle bijlsma is ook groot in het maaiwerk maar die zitten vooral bovenin nederland.
mieras
@deerefan vd weerd 20 herders das een hele boel. wij lopen er tegenaan dat we steets minder mogen maai zuigen ivm. de biodiversiteit die zou er van achteruit gaan je zuigt alles op zegen de geleerde. Heeft zuurmond niet 10 of meer van die vredo maaizuigmachines gehad?
mijn werkgever heeft er is 1 van gekocht toen die daar kwam stonden ze allemaal op een rij ist verhaal wat altijd werd verteld bij ons opt werk. zal wel een mooi rij geweest zijn.
+1
hermanjohndeere
@mieras hier in de buurt gaan ze juist meer maaizuigen zodat ze de bermen schraler worden en er minder groeit.
mieras
@hermanjohndeere hier meer cyclo maaien en dan harken en persen om te verschralen dan kan het zaad vallen.
na het maaien moet je het verplicht een paar dagen laten liggen. voor smalle bermen is zuigen ideaal in 1 keer alles schoon maar hier willen ze het steeds minder krijgen er meer klachten over.
+1
deerefan
Quote Reactie van @mieras:
Heeft zuurmond niet 10 of meer van die vredo maaizuigmachines gehad?

nee altijd 4 stuks, die zijn allemaal weg nu en rijden nu 4 van zulke Bretrac 2.0's 😉
mieras
@deerefan oké nou dan zal het verhaal wel door de jaren heen aardig aangedikt zijn haha
Rene schut
Dat afzuigen vind ik nog niet zo,n milieu winst opleveren waar je voorheen met minder dan de helft van de brandstof nodig had bij alleen klepelen is het verbruik bij afzuigen explosief gestegen. uitgezonderd nog van de afvoer van het maaisel dat moet je ook nog tellen.
deerefan
@Rene schut met een mechanische zuiger valt dat mee, die hydraulische vragen wel wat vermogen indd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de GINAF O6 4341 S-H ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!