Foto van een Ziegler Twin 850-VS. Vanmiddag de hogedrukspuit er maar overheen gehaald. Er zijn jaren dat het niet nodig is en met al die bewegende delen is het ook niet altijd wenselijk. De laatste sn

Ziegler Hark

216 foto's van @Pieter Buren

+4
Pieter Buren
Foto van een Ziegler Twin 850-VS. Vanmiddag de hogedrukspuit er maar overheen gehaald. Er zijn jaren dat het niet nodig is en met al die bewegende delen is het ook niet altijd wenselijk. De laatste snede was nogal nat met op plekken zelfs opspattend water, dus het ding zag eruit als een zwijn. Na de tijd meteen gesmeerd en het linker markeringsbord goed vastgezet. Volgende week is de schudder aan de beurt. Gaat stiekem toch altijd meer tijd in zitten dan gepland.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ziegler Hark ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!